Theo Vargas, el periodista que posava veu als partits del Cadis, ha mort als 62 anys

Mor Theo Vargas, la veu de l'afició del Cadis, als 62 anys

Era una de les persones més estimades per l'afició del Cadis

Avui el món de la ràdio esportiva a Espanya es troba de dol. I és que una de les veus més reconegudes del sector ha mort, tal com ha fet públic la cadena SER. Ens estem referint a Theo Vargas, famós per ser 'la veu del 'cadisme''.Durant 25 anys va estar retransmetent els partits del club gadità per a Radio Cádiz.

Va aconseguir l'afecte i no només el dels seus companys de professió sinó també dels aficionats i esportistes. Així, tots ells ploren avui la seva mort als 62 anys.

La seva trajectòria professional

Durant 25 anys Theo va retransmetre els partits del seu Cadis en la ràdio de la ciutat i això li va portar a ser la veu del 'cadisme' durant més de 3.000 trobades. En concret, va retransmetre 3.100 partits,  la qual cosa es va convertir en el locutor amb més partits narrats en la història del club andalús.

És més, tal era la passió que sentia pel seu equip que, fins i tot, en els últims anys, va arribar a ser assessor de comunicació del Consell d'Administració d'aquest. Però encara hi ha més: aquest periodista de llarga trajectòria professional també va treballar com a columnista per al diari 'La Veu de Cadis'.

Això sense passar per alt que fins i tot recentment va dur a terme la presentació del llibre 'Historias en la maleta de im periodista'. Un treball aquest en el qual explicava les mil i una anècdotes que ha viscut cobrint les notícies de l'equip gadità. Anècdotes relatives als millors moments de la història del club, com quan va estar a Primera Divisió, i també sobre els pitjors instants, evidentment; sí, quan van tenir lloc els seus descensos.

Enguany havia estat molt complicat per a ell

El 2020, any de la seva mort, estava sent un any molt dur per al periodista. I és que, com tantes persones en el món i a Espanya, es va contagiar de coronavirus en la primera onada de la pandèmia. La seva situació va ser realment greu i es va veure en la necessitat de passar més de 30 dies ingressat en l'UCI entre la vida i la mort.

Amb gran fortalesa i sort va aconseguir superar el virus. Va abandonar l'hospital i va tornar a casa per a continuar allí la seva recuperació. I ho va aconseguir. Tant és així que, com hem citat, fins i tot va poder presentar el seu llibre.

No obstant això, després de tot el passat, ha mort. Ha mort de manera inesperada i deixant un profund buit en el món de l'esport.

Les condolences per la seva defunció

El seu indiscutible talent, la seva alegria i el seu lliurament al seu treball són els aspectes que li van fer ser molt estimat. I no ens referim només dins de la professió sinó també en l'esmentat club i entre l'afició.

Precisament per aquest afecte que se li professava, les xarxes socials s'han omplert de missatges de condol per la seva pèrdua. I entre ells es troba, com no podia ser d'una altra manera, el de l''equip dels seus amors'. El Cadis s'ha acomiadat d'ell de manera senzilla, però sentida: «Ha marxat Theo Vargas. Descansa en pau. Mai t'oblidarem».

No obstant això, no cal passar per alt altres comentaris com el del programa 'Carrusel Deportivo'. En el seu compte de Twitter ha escrit: «Theo Vargas va ser durant més de dues dècades la veu del Cadis. Com ens vas dir fa pocs mesos, segueix vent al teu Cadis en Primera. Et trobarem a faltar, mestre».

Així mateix, la llista d'aficionats del futbol que han volgut donar-li un sentit comiat és molt àmplia. En ella destaquen missatges en xarxes com aquest: «Descansa en pau, estimat Theo. El meu més sentit condol a tota la família, a tots els seus afins. Vaig aprendre molt amb tu. En el cel continuaràs cantant els gols del teu Cadis» o «Mai t'oblidarem. La veu del cadisme». «Si el cadisme té una veu, és la teva. Etern llegat. Molts anys escoltant-te per ràdio en aquells partits que no televisaven. D.E.P», ha comentat un altre internauta.