Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un concert de la Festa Major del Morell

El Morell tanca el primer cap de setmana de Festa Major amb un balanç molt positiu

A la venda les últimes entrades per aquesta setmana de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén

El primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén ha estat molt satisfactori. Així ho han expressat des de les regidories de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Morell.

«Som conscients que el context és complicat, però creiem que totes les persones assistents als actes han mostrat un comportament exemplar, per la qual cosa no podem fer res més que donar-los les gràcies», coincideixen les dues regidores de l'àrea, Mònica Casas i  M. Jesús Valldosera.

El dijous es va arrencar amb el concert de 31 FAM, seguit de la música en directe d'Els Pets, Marcel i Júlia i Dr. Prats. «Tant a les actuacions d’Els Pets com de Dr. Prats, les entrades estaven exhaurides des de fa dies, i estem molt orgulloses que tot el públic complís amb totes les mesures establertes sobre la Covid-19 de forma tan escrupolosa», insisteixen.

Entre els quatre concerts  fets aquest primer cap de setmana de festa han assistit pràcticament 2.000 persones. A més de la música, també va haver-hi temps per una nova activitat: el paintball. En aquesta s'hi van inscriure un bon nombre de participants i va ser una proposta d'allò més divertida durant la tarda del dissabte.

Per tancar el cap de setmana, es va fer l'espectacle 'Les vacances de Madame Roulotte', que va fer passar una molt bona estona al públic assistent a la festa morellenca.

Últimes entrades online

Des d'aquest dilluns a la tarda, tota la ciutadania ha pogut agafar les últimes entrades per als actes de la Festa Major. Es tracta d'entrades gratuïtes, però que cal adquirir per tal de poder fer un bon control dels aforaments a les activitats programades.

Des de l'organització s'ha fet algun canvi, com ha estat en la ubicació de la mostra de cultura popular de diumenge, 1 d'agost. Aquesta es traslladarà al recinte annex a les piscines, per tal que l'aforament sigui més gran i en pugui gaudir com més persones millor. 

Aquesta setmana es destaca l'exposició '30 anys de Zeuzera Pyrina', una mostra de l'associació Embruix que es pot veure els dies 26, 27 i 28 de juliol de les 17 a les 20 hores. Estarà ubicada al jardí i a la sala d'actes de l'ajuntament. 

Els quatre passis de la gala de màgia del mag Jordi Caps s'oferiran demà al jardí de l'Ajuntament. El cinema a la fresca serà el dimecres, amb la projecció de la pel·lícula 'La Vampira de Barcelona' a la plaça Maria Mercè Marçal.