'Les noies de Mossbank Road' arriba al Tàg del Vendrell

A l'Arboç, es farà la primera cursa i pedalada BTT

La temporada cultural de tardor del Vendrell segueix aquest dissabte 17 de novembre amb l'obra 'Les noies de Mossbank Road' al Teatre Àngel Guimerà (Tàg), a partir de les 20.30 hores. Aquesta obra, que ha tingut un gran èxit a Barcelona, té un repertori format per tres actrius de primera fila, Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat, i parla de l'amistat que sorgeix en un espai tan lliure com un pis d'estudiants.

La Di, la Viv i la Rose descobriran qui són per primera vegada totes juntes. Tot allò que compartiran serà tan pur, tan autèntic, que les marcarà de per vida.  La cara més fosca de la vida, però, interromprà aquest paradís en què s’ha convertit Mossbank, un fet inesperat les afectarà profundament fins al punt que, a partir d’aleshores, marcarà les seves decisions i determinarà el seu futur. L'obra està escrita per l'actriu i escriptora anglesa Amelia Bullmore. Sílvia Munt s'encarrega de la direcció de l'obra.

Pedalada BTT a l'Arboç, el desembre 

Per altra banda, l'Arboç viurà el pròxim 16 de desembre la seva primera Cursa i Pedalada BTT, organitzada per la regidoria d'Esports en col·laboració amb el Club Esportiu l’Arboç, la Diputació de Tarragona, la botiga Bike Llorenç de l’Arboç i Moziatex. Aquesta primera edició estarà limitada a 400 participants, que podran realitzar un circuit curt de 21 km o un de més llarg de 33 km. La sortida serà conjunta i els participants tindran un temps màxim de tres hores i mitja per realitzar el circuit.

Les inscripcions es poden fer online a www.athleticevents.net o presencialment a la botiga Bike Llorenç, situada a la Via Augusta, número 4, de l’Arboç.  Tots els participants rebran una bossa oficial de la cursa que inclourà una samarreta tècnica, avituallament, entrepà de botifarra i una beguda a l’arribada per a qui en vulgui. Opcionalment es podrà adquirir la dessuadora oficial. Els preus de les inscripcions per a les dues curses varien en funció de la data d’inscripció, i són de 15 euros fins al 5 de desembre i de 17 euros fins al 12.