Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diners, cartes de pòquer i altres elements comissats pels Mossos d'Esquadra

Els Mossos desmantellen una timba il·legal de pòquer a Segur de Calafell

Els agents van irrompre dimecres a les dependències d'un club esportiu | L'organitzador s'enfronta ara a una sanció de fins a 600.000 euros

Els Mossos d’Esquadra van denunciar dimecres set persones en una timba il·legal de pòquer a Segur de Calafell, a la comarca del Baix Penedès. Segons han detallat fonts policials, la investigació va començar a principis de maig arran de diverses informacions que apuntaven a la celebració de partides de pòquer il·licites. Després de setmanes de gestions, els agents van irrompre a les dependències d’un club esportiu del nucli de Segur.

Allà, els mossos van comprovar que, efectivament, es tractava d’una timba il·legal ben organitzada, en la qual prenien part set persones —sis jugadors i un crupier. Una de les persones implicades va resultar ser l’organitzador i responsable de l’establiment. En aquesta entrada, la policia catalana va intervenir baralles de cartes, fitxes de joc valorades en més de 6.000 euros al canvi, una tula professional de pòquer i 520 euros en efectiu, que també formaven part de la timba.

Els set individus, apunta el relat policial, van quedar denunciats en base a la llei reguladora del Règim Sancionador en Matèria de Joc de Catalunya. L’organitzador, per la seva part, va ser denunciat per una infracció molt greu la qual comporta multes que podrien arribar fins als 600.000 euros. La resta de jugadors van ser sancionats per una infracció greu de la llei, amb penes de fins a 30.000 euros.