Mossos d'Esquadra

Els Mossos eviten una ocupació il·legal a Bonavista gràcies als veïns

Els ocupes havien entrat al domicili a través de llençols lligats | Els agents els van enxampar mentre estaven canviant el pany

La col·laboració d'un veí va facilitar que els Mossos d'Esquadra evitessin una ocupació il·legal d'un domicili a Bonavista. El passat dimecres 17 de juliol, un veí del carrer 21 va escoltar sorolls estranys en un habitatge i quan va trucar va veure que no l'obrien, va decidir trucar al 112. Pocs moments després van arribar agents dels Mossos d'Esquadra que van enganxar 'in fraganti' als ocupes  mentre canvien el pany de la casa que havien ocupat.

Enxampen als ocupes canviant el pany de la porta

Els agents van demanar a les persones que estaven canviant el pany que els ensenyessin alguna documentació que confirmés que l'immoble era de la seva propietat. Efectivament, les persones no ho van poder demostrar i els agents van procedir a  obrir diligències a aquestes persones, no obstant això van poder intervenir amb els ocupes i voluntàriament van marxar de la casa que havien entrat.

Van entrar per la teulada de l'edifici

Les persones que van entrar a ocupar il·legalment al pis ho van fer per una reixa situada al sostre de l'edifici que van trencar. Des d'allà van poder accedir al pis mitjançant uns llençols lligats i van estar-hi fins al moment que els van enxampar canviant el pany.

 

Els propietaris estaven de viatge

Els propietaris que havien marxat de vacances van haver de tornar al pis de Bonavista pels fets ocorreguts. Aquest pis en aquell moment estava totalment buit, ja que l'havien posat a la venda i després que entressin els ocupes es van torbar diversos electrodomèstics, un matalàs i altres objectes els quals sospiten que han robat d'un altre pis.