Milers de persones han omplert Plaça Catalunya en contra del procés judicil de l'1-O

Els Mossos identifiquen de nit un agent del CNI amb el llaç groc i estelades davant el jutjat de Manresa

Vers l'actitud sospitosa de l'home, els agents van decidir identificar-lo

Els Mossos d'Esquadra van identificar a un home a matinada del dissabte que va resultar ser un membre dels serveis secrets. En el marc de l'operatiu Toga, els Mossos que es trobaven a l'exterior dels jutjats de Manresa el dissabte a la matinada van veure un home amb actitud sospitosa, amb un llaç groc a la solapa i algunes estelades al cotxe.

Envers una possible actitud sospitosa, els agents que en aquell moment es trobaven allà per protegir i vigilar la seu judicial, van demanar a l'home que s'identifiqués. La sorpresa va ser que el sospitós va  resultar ser membre del CNI i que el cotxe, on duia estelades, era propietat de la secretaria d'Estat d'Interior, segons avança 'Nació Digital'.

L'informe policial «suavitza» els fets

Tot i que portaveus oficials dels Mossos d'Esquadra no han confirmat els fets, el rotatiu reprodueix alguns fragments de l'informe policial als quals ha tingut accés. Segons el citat mitjà,  l'informe hauria estat «suavitzat» respecte al que hauria succeït realment: «Els agents van identificar a un quart de dotze del matí un home que badava entorn dels jutjats portant un llaç groc  i que quan el van identificar era membre dels serveis secrets de l'Estat», va redactar els agents la tarda següent.

«També van comprovar que a l'interior del cotxe hi havia una senyera» expressa, mentre que altres fonts han explicat que  l'incident ni es va produir a un quart de dotze del matí, ni tampoc portava una bandera oficial, sinó que va tenir lloc a la matinada i duia una estelada. Els portaveus dels Mossos, que no han pogut confirmar els fets, han reconegut que seria un moment «molt delicat» per fer públic aquest incident.

També et pot interessar...