Els Mossos utilitzen pistoles radar per enxampar l'excés de velocitat a Lleida

La policia catalana ha augmentat la seva tasca sancionadora en punts de carreteres com l'autovia A-2

Imatge d'una pistola radar dels Mossos
Imatge d'una pistola radar dels Mossos | Twitter Mossos

La majoria de lleidatans que tenen carnet de conduir ja saben en quines zones hi ha instal·lats els radars de velocitat. Ara bé, tots els conductors de furgonetes saben que a l'autovia no poden circular a més de 90 km/h? Segons ha explicat el subinspector de Trànsit dels Mossos a Ponent al diari 'Segre', Ferran Cervera, no.

Precisament per aquest motiu, la policia catalana realitza a la setmana fins a cinc controls amb radar pistola a Lleida. D'aquesta manera, es pretén combatre l'excés de velocitat d'aquests vehicles, que normalment, acostumen a excedir-se de la seva velocitat quan pertanyen a empreses de paqueteria.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Especial atenció a l'A-2

En aquest sentit, Cervera ha explicat els radars fixos, no sempre són capaços de captar aquestes furgonetes, ja que pel seu volum, sovint passen com un turisme més. Per aquest motiu, els Mossos han augmentat la seva tasca sancionadora en punts de carreteres com l'autovia A-2 al seu pas per Lleida, a causa de la quantitat d'accidents registrats en aquesta via durant aquest any.

Els agents han detingut als tres joves autors d'un robatori i furt d'ús de vehicle
Imatge d'un cotxe dels Mossos | Twitter (@mossos)

 

Un dels punts més significatius d'aquestes pistoles radar és que funcionen per làser i, per tant, és impossible que un inhibidor de radars les detecti. A més a més, la seva precisió permet que els policies puguin captar a la perfecció les furgonetes. Així doncs, si ets conductor de furgoneta i acostumes a circular per l'autovia, vigila amb la velocitat, ja que no ets un cotxe i el teu límit de velocitat baixa dels 120 als 90 km/h.

També et poden interessar...


Comentaris
Roger amb molta por
Visca els mossos!!!

envia el comentari