Imatge de Dani Alves i Joana Sanz.

Joana Sanz explica per què ha decidit divorciar-se de Dani Alves

L'entorn de Joana Sanz parla clar: «És una decisió meditada»

Dani Alves rep l'enèssim revés. Joana, la seva dona, decideix fer un pas al costat i demanar el divorci al futbolista brasiler. Després de diversos dies de calvari i de rebre múltiples amenaçes a les xarxes socials, la canària ha decidit demanar el divorci a l'ex del Barça

Segons 'El Programa de Ana Rosa', Sanz li ho volia comunicar a Alves personalment, però no ha pogut. No ha pogut, bàsicament, perquè Alves no ha volgut rebre la notícia. «Li ho ha comunicat a través dels seus advocats. Ella, la setmana passada, li va demanar un vis a vis i ell li va dir que no volia», asseguren. 

I van més enllà per explicar què va passar la nit del 30 de desembre, la nit de la pressumpta violació a una jove de 23 anys per part d'Alves. «El dia 30 de desembre, en un principi, Joana havia de sortir amb Dani Alves. Aquest, però, li va dir que no era un pla per a noies i que preferia sortir amb els seus amics»

«Una decisió meditada»

És el que assegura l'entorn de Joana Sanz. Segons aquests, Joana Sanz s'hi ha pensat i repensat. «És una decisió molt meditada, molt pensada. Ella també és una víctima. Al retrobament ella volia tenir unes explicacions... que finalment no li van poder donar», diuen. 
 

Esborrar les fotos junts, un primer avís

La model canària ja havia fet un avançament sobre tot el que podia venir, però ningú no esperava que hagués demanat el divorci tan aviat.

Joana Sanz, d'un dia per l'altre, va decidir esborrar totes les fotografies del seu Instagram on sortia amb Dani Alves. Aiì si, en deixava una, per motius de publicitat. Quelcom que feia pensar que passava quelcom més entre Alves i la seva parella. A més a més, Sanz l'havia deixat de defensar d'un dia per l'altre. 

Ara, Dani Alves, de 39 anys, haurà de fer front a aquesta dura notícia i no li quedarà cap més remei que acceptar-la. El brasiler continua amb el seu particular calvari. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp