Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga de Movistar al fons, un home sorprès i al cercle, uns bitllets de 50 euros

Movistar planta cara als seus rivals i presenta una novetat irresistible: afanya't

Movistar té una promoció especial per a aquells que necessitin navegar a gran velocitat amb bona connexió

Movistar ha llançat una oferta que està donant molt de què parlar al mercat de les telecomunicacions. La companyia ha decidit no quedar enrere i ha presentat una promoció irresistible per a aquells que busquen una connexió a internet ràpida i fiable. Això sí, aquesta oferta té els dies comptats, com avisen a la seva web.

La companyia de Telefónica està oferint el servei de fibra òptica simètrica d'1 Gb a un preu especial. Durant els primers tres mesos, els nous clients podran gaudir d'aquesta connexió només per 35,90 euros al mes, en lloc de 45,90 euros. A més, aquesta promoció no té permanència, cosa que significa que et pots donar de baixa o canviar de pla en qualsevol moment sense penalització.

Una noia davant de l'ordinador i al cercle, el logo de Movistar
Es podrà navegar a gran velocitat a un preu molt competitiu amb Movistar | Getty Images Signature

Característiques de l'oferta de Movistar

L'oferta de Movistar inclou una sèrie de característiques que la fan molt atractiva:

- Fibra òptica simètrica d'1 Gb. Aquesta connexió et permet gaudir de la mateixa velocitat de pujada i baixada. És ideal per a activitats que requereixen alta velocitat com el streaming, els videojocs en línia i les videoconferències en HD.

- Trucades il·limitades a fixos nacionals. No t'hauràs de preocupar pel cost de les trucades a altres telèfons fixos dins del país.

- 50 minuts al mes en trucades a mòbils nacionals. També inclou un bo mensual per a trucades a telèfons mòbils.

- Router Smart WiFi inclòs. Aquest router garanteix la millor cobertura sense fils a casa teva i pot ser controlat des d'una app.

- Instal·lació personalitzada i gratuïta. Un tècnic s'encarregarà de la instal·lació sense cap cost addicional.

Avantatges d'aquesta promoció de Movistar

Amb la fibra òptica de 1 Gb de Movistar, pots fer pràcticament qualsevol cosa en línia sense preocupar-te per la velocitat. Aquesta connexió és perfecta per als usuaris més exigents, com els gamers avançats i els streamers. A més, podeu descarregar 1 Gb de dades en menys de 10 segons i connectar més de 12 dispositius simultàniament sense perdre qualitat.

Un dels grans avantatges d'aquesta oferta és que no té permanència. Això vol dir que pots donar-te de baixa o canviar a un altre producte de Movistar en qualsevol moment sense enfrontar penalitzacions. Aquesta flexibilitat és ideal per a aquells que no es volen comprometre a llarg termini.

Muntatge d'un senyor gran usant un ordinador i al costat un polze cap amunt en resposta d''OK'
Tindràs una connexió de qualitat per navegar a casa | Getty Images, DAPA Images

Movistar és coneguda per tenir la xarxa més fiable del sector. Segons l'Informe de l'Associació d'Internautes del 2022, Movistar té menys volum de reclamacions i avaries entre totes les companyies de telecomunicacions d'àmbit nacional. Això garanteix una connexió estable i sense interrupcions.

A més, el servei tècnic de la companyia és un dels més ben valorats. Si arribes a tenir una avaria, Movistar es compromet a solucionar-la en menys de 72 hores, assegurant que la teva connexió torni a la normalitat el més aviat possible.

La fibra òptica simètrica de 1 Gb ofereix la mateixa velocitat de baixada que de pujada. Això és especialment útil per pujar continguts d'àudio i vídeo, compartir arxius pesants, treballar al núvol i fer videoconferències en qualitat HD.

Movistar anuncia que queden pocs dies

És important destacar que aquesta oferta de Movistar té els dies comptats, encara que no aclareixen la data concreta. Si estàs interessat en gaudir d'una connexió ràpida i fiable a un preu especial, no perdis temps i aprofita aquesta promoció.

Amb una connexió de fibra òptica de 1 Gb, sense permanència i a un preu reduït durant els primers tres mesos, aquesta promoció és ideal.