ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Un municipi del Ripollès ha estat tres dies sense connexió de Telefònica

Els usuaris de Movistar de Camprodon han estat sense connexió d'Internet, de veu i de televisió a causa d'una avaria de reparació complicada

El municipi de Camprodon fa tres dies que està sense connexió a causa d'una avaria | Cedida

Movistar és l'operador principal dels usuaris de fibra òptica del municipi de Camprodon, a la comarca del Ripollès. Segons ha informat el 'Diari de Girona', els usuaris d'aquest servei han estat sense connexió d'Internet, de veu i de televisió des del passat dissabte, dia 9 de març, a les 10.00 hores fins avui dilluns, a les 18.00 hores. El motiu d'aquesta falta de connexió ha estat una avaria de reparació força complicada. 

La companyia va comunicar ahir diumenge, a les 14.00 hores, que la reparació estava acabada i que només faltava carregar el ruter. Avui a les 18.00 hores, alguns usuaris han informat la companyia que ja rebien imatges de televisió i tornaven a disposar d'Internet. Els usuaris de Movistar van informar que la setmana passada havien començat a patir alguns talls d'Internet i de televisió que van acabar amb la desconnexió total del dissabte.

Durant el temps de l'avaria, la web municipal va publicar un anunci per informar de l'avaria de caràcter greu que havia afectat les instal·lacions de Movistar. En el comunicat s'informava que el problema quedaria totalment resolt en breus i s'indicava el telèfon (1004) al que s'havien de dirigir els veïns i veïnes afectats per tal d'obtenir assessorament i més informació.

Imatge d'arxiu d'una torre de telecomunicacions
Els usuaris de Movistar han estat sense connexió d'Internet, de veu i de televisió durant tres dies  | CEDIDA

 

Els usuaris van intentar queixar-se per telèfon a la companyia

En el temps que van estar sense servei, els veïns i veïnes afectats van intentar queixar-se a la companyia a través de trucades telefòniques. Com a resposta van obtenir un document de veu, amb una durada d'uns minuts, que els informava de quina era la situació i els recomanava que fessin una reclamació. D'aquesta manera l'operadora els podria descomptar de la factura la part proporcional dels dies que no han pogut gaudir del servei. 

Ara fa un any i mig, Movistar va fer el desplegament de fibra òptica al municipi i s'hi van acollir molts usuaris, en bona part negocis. És per això, que des de l'Ajuntament es reclama a l'operadora que faci els descomptes d'ofici, sense necessitat que els usuaris facin la reclamació. 


Comentaris

envia el comentari