El músic que volia batre el Guiness per la llibertat dels presos es rendeix

David Ferrer volia passar un total de 144 hores —6 dies— tocant la bateria per batre el rècord Guiness i, de pas, demanar així la llibertat dels polítics empresonats

Imatge d'arxiu d'un concert
Imatge d'arxiu d'un concert | CatalunyaDiari.cat

Han estat, finalment, 91 hores. El gironí David Ferrer, de fet, volia passar un total de 144 hores —sis dies— tocant la bateria per batre el rècord Guiness en aquesta categoria i, de pas, demanar així la llibertat dels polítics empresonats ha dit prou quan es trobava a la meitat del seu repte.

David Ferrer, en aquest sentit, s'ha quedat a les 91 de les 134 que necessitava per entrar al llibre del rècord Guinness, tot i haver a tocar la bateria aquest dijous, 6 de setembre, a la mitjanit. Finalment aquest diumenge a tres quarts de vuit del vespre ha decidit abandonar.

 

David Ferrer es queda a les 91 hores

Per realitzar aquesta proba el músic comptava amb una càmera gravant tot el concert i un cronòmetre que mesurava el temps que el gironí passava davant de l’instrument. David Ferrer, així mateix, comptava amb petits períodes de descans per a la realització d’aquest rècord.

La organització li va deixar escollir entre fer cinc minuts de descans cada hora o bé fer una aturada de 20 minuts cada quatre hores, sent aquesta darrera opció la triada pel músic. Durant el temps de la pausa el David Ferrer podia menjar, anar al lavabo o fins i tot dormir. 

Finalment, cal destacar també que no és la primera vegada que el bateria intenta entrar en el llibre dels rècords Guinnes, ja que l'any 2013 va intentar aconseguir batre la mateixa fita, però es va quedar en les 83 hores. Aquest 2018, però, ha superat la seva marca personal.


Comentaris

envia el comentari