Imatge arxiu Manuel Valls i Susana Gallardo

Les nadales catalanes que han indignat la dona de Manuel Valls

Susana Gallardo és hereva dels importants laboratoris Almirall

La dona del regidor de Barcelona pel Canvi a l'Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, s'ha fet ressò d'un tuit d'un pare d'una escola catalana molest per no haver sentit al concert de Nadal  dels seus fills cap nadala en castellà. 

Susana Gallardo, nom de la  dona del polític i hereva dels importants laboratoris Almirall, no ha dubtat en respondre a l'indignat pare i l'ha animat a denunciar la situació.

Un pare indignat per les nadales de l'escola dels seus fills

Concretament, el pare ha denunciat que: «Surto del Concert de Nadal de l'escola dels meus fills: set cançons nadalenques: tres en anglès i quatre en català i cap en castellà. Això és la immersió lingüística: pura aculturació hispanòfoba. La professora de música amb 'llacet' a la motxilla. Ens adonem que va la cosa?».

En aquest sentit, Gallardo ha manifestat públicament a través del seu compte personal de Twitter que: «Et recomano no tenir por i queixar-te! Ja veuràs com hi ha més pares que pensen com tu. Prou de silenci!  El castellà/espanyol és llengua de Catalunya!». Gallardo acostuma a deixar-se veure junt amb el seu home en actes constitucionalistes i, per aquest, motiu no sorprèn la seva vinculació política amb el seu partit i, sobretot, pels ideals contraris a la independència de Catalunya.

Valls, possible futur president de la Generalitat

Per la seva banda, Valls ha fet públic recentment que  podria presentar-se a unes futures eleccions a la Generalitat.  El polític ha assenyalat que s'està plantejant aquesta possibilitat, una decisió que depèn de la seva reflexió personal però també del que passi a Espanya quelcom que depèn de pacte de Pedro Sánchez amb ERC de cara a la investidura. 

Una negociació amb la qual no està gens d'acord i que ha considerat inacceptable: «Li donem les claus del futur d'Espanya a un partit que s'ha saltat la Constitució, l'Estatut i el reglament del Parlament. Em sembla perillós». Tot seguit, ha afegit que «el nacionalisme és guerra, són noves fronteres, és supremacisme». És per això que demana al PSOE que finalment pacti amb la dreta: «El que sigui perquè el futur no estigui en mans d'ERC».

També et poden interessar...