Les companyes de professió de l'exmodel Nastasia Urbano, unides per ajudar-la

Diversos companys de professió d’Urbano s’estan reunint per poder-la ajudar a millorar la seva situació actual

Les companyes de professió de Nastasia Urbano miraran d'ajudar-la | Instagram

Un grup de companyes de professió de Nastasia Urbano, antiga model d’èxit que ara viu als carrers de Barcelona, han decidit solidaritzar-se amb la seva causa després d’assabentar-se de l’entrevista que Urbano va fer amb ‘El Periódico’. En ella, i com ja s’havia fet ressò aquest diari, Urbano explicava la seva situació actual: viu a Barcelona, però ha de dormir al carrer, als caixers o a casa d’algun amic, tot perquè la seva parella la va arruïnar, segons la seva història.

Cal recordar, que durant els anys vuitanta Nastasia Urbano havia arribat a estar una model de reconeixement mundial i havia treballat amb les marques més reconegudes de moda a Nova York. Les seves companyes de professió la recorden «com una deessa» i «una persona introvertida, guapíssima i molt generosa amb els altres».

Durant els anys 80 la carrera de Nastasia Urbano la va dur a modelar fins a Nova York | Instagram

 

La prometedora carrera de Nastasia Urbano

Professionals del món de la moda com Ruth Schuler, Liz Beltrán, Patricia Soler Beltrán i el fotògraf Robert Suárez s’estan posant en contacte amb altres professionals del sector que van conèixer la model en aquella època, amb la intenció de poder-la ajudar i estendre-li la mà.

La companya d’Urbano en l’agència 'Group', Ruth Schuler assegura que «m’ha deixat en xoc, jo crec que a tots, no ens ho esperàvem i menys d’ella». La model continua assegurant que «nosaltres estàvem al nivell de princesa, però ella, estava al nivell de deessa». Durant l’època dels vuitanta Urbano va modelar a Barcelona, a Milà i va arribar a Nova York, on va treballar amb models com Linda Evangelista i fotògrafs mundialment coneguts com a Richard Avedon i Helmut Newton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today how I look, 57 years

Una publicación compartida de nastasia urbano (@nurbano518) el

El més important és que sàpiga que no està sola Ruth

Schuler explica que s’està organitzant a més gent per poder-la ajudar. «El primer és parlar amb ella, saber com està i que necessita». Les diverses persones implicades estan recopilant informació per saber quina és la millor manera d’ajudar a Urbano, ja que Schuler creu que obrir un compte al seu nom pot no ser la solució.

Els implicats estan pensant a anar al programa per a persones sense llar de l’Hospital Sant Joan de Déu, «ajudar-la en les gestions, però sobretot que sàpiga que no està sola, que hi ha gent que l’aprecia i que la recorda d’aquella època», conclou Schuler.


Comentaris

envia el comentari