El Nàstic guanya el València Mestalla amb dos gols de Luis Suárez

El nou davanter grana ha estat el protagonista en el tercer partit de pretemporada

El Nàstic guanya 1 a 2 al València Mestalla en el tercer partit de pretemporada. | Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona segueix posant-se a to per arribar en les millors condicions en el seu debut a la lliga contra el Tenerife. Després de guanyar contra la Pobla i la derrota amb el Peralada, els grana han tornat al sender de la victòria contra el València Mestalla, als que han derrotat per 1 a 2. Això sí, el protagonista del partit ha estat el nou davanter grana Luis Suárez, que ha fet els dos gols del Nàstic en la primera part.

Luis Suárez fa els dos gols del Nàstic a la primera part

Tot i que el partit contra la Pobla de Mafumet, filial grana, va ser per començar a agafar ritme de partit, el Nàstic ha disputat tres partits aquesta pretemporada comptant aquest. El primer partit amb més exigència va ser contra el Peralada, filial del Girona FC, i van caure derrotats per 0 a 2.

El Nàstic en el seu desplaçament a la ciutat esportiva de Paterna per jugar contra el València Mestalla, torna a Tarragona amb la victòria sota el braç. El nou davanter del Nàstic, Luis Suárez, ha estat el protagonista del partit en fer els dos gols pel conjunt tarragoní a la primera part.

Luis Suárez, amb dos gols, ha estat el protagonista del partit
Luis Suárez, amb dos gols, ha estat el protagonista del partit | Nàstic

El primer gol del colombià va arribar al minut 5 després d'una jugada personal per banda dreta, la qual la va acabar amb una rematada creuada. Ja en el minut 31 de partit, un altre cop Luis Suárez va enviar al fons de la xarxa en aprofitar una pilota a la frontal de l'àrea petita.

El conjunt valencianista ha escurçat les distàncies al temps de descompte de la segona meitat gràcies a Pablo Jiménez. El partit contra el València Mestalla ha servit perquè Uche, Manu del Moral i Kakabadze hagin tingut els primers minuts de la pretemporada.

Dissabte 28 de juliol, Trofeu Ciutat de Tarragona contra el Saragossa

El Gimnàstic de Tarragona disputarà el Trofeu Ciutat de Tarragona aquest pròxim dissabte, 28 de juliol, contra el Saragossa. El partit que es jugarà a dos quarts de nou del vespre al Nou Estadi, serà la desena edició d'aquest trofeu.

A més, el Nàstic aprofitarà l'ocasió per presentar la nova samarreta grana, la qual ja han donat els primers detalls a les xarxes. La primera serà grana, a l'espera de conèixer els colors dels detalls de la samarreta, i la segona serà de color negre amb detalls platejats.