El Nàstic ofereix el Nou Estadi per a la disputa del partit solidari entre la Cava i el Barça

L'entitat grana vol aportar el seu «gra de sorra» i col·laborar en la recuperació del territori després del Glòria | L'estadi tarragoní, el més gran de la demarcació, amb 14.591 seients

Els 19 partits com a local del Nàstic s'emetran per internet
Els 19 partits com a local del Nàstic s'emetran per internet | Joan Alfons López

El Nàstic de Tarragona ja ha comunicat al president del CD La Cava, Josep Arques, la voluntat d’acollir al Nou Estadi el partit solidari entre el club ebrenc i el FC Barcelona, per tal de recaptar fons destinats a arranjar els desperfectes causats Glòria. En un comunicat, el club grana ha manifestat la seva bona predisposició, i el desig d’aportar el seu «gra de sorra» a la ràpida recuperació de les zones malmeses de les Terres de l’Ebre.

El Club Gimnàstic s'ha posat a disposició dels organitzadors i addueix que el seu estadi és «el recinte esportiu amb més aforament de la província, amb capacitat per a 14.591 espectadors», fet que permetria una gran afluència de públic i un augment dels beneficis, destinats a una causa tan urgent i necessària.

Futbol sala solidari, al Montsià

Paral·lelament, està previst que la secció de futbol sala del Nàstic de Tarragona participi també en un torneig benèfic organitzat, a principis del mes de setembre, a la comarca del Montsià, també amb la voluntat de pal·liar els danys del temporal.

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari