Habran celebra amb els seus companys el 0 a 1

El Nàstic guanya el Peralada (0-2) en el primer amistós de pretemporada

El conjunt grana s’imposa al Peralada amb gols d’Habran i Lolo Plá en el primer encontre de preparació de l’estiu després de la setmana d’estada a Olot

Habran celebra amb els seus companys el 0 a 1 | Gimnàstic

El Nàstic ha començat el calendari de partits amistosos de la pretemporada amb bon resultat després d’imposar-se per 0 a 2 al Peralada, equip que aquesta temporada competirà al grup cinquè de Tercera Divisió. Els grana, en l’estrena de Xavi Bartolo com a tècnic nastiquer, s’han endut el triomf amb un gol del francès Habran en el primer temps i una diana de Lolo Plá en la recta final del matx després de no poder transformar un penal favorable.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Valentín centra i Habran remata

Els tarragonins han mostrat la seva teòrica superioritat des dels primers instants del partit. Tot i que el Peralada ha mostrat bones formes en l’àmbit defensiu, els homes de Bartolo han avisat ben d’hora. Brugui engaltava un xut fluix en el minut 8 però Aroca aturava fàcilment. El pobletà Jorge Carreón també aprofitava una passada de Brugui que ha acabat fora. La primera ocasió contundent dels locals ha arribat en el minut 15 quan Pime assistia a Xavi Ferrón i aquest retallava Bernabé. El jugador local s’ha quedat sense angle i la seva centrada s’ha passejat per l’àrea petita.

No ha estat fins al minut 19 quan el Nàstic trencava el resultat inicial. Una centrada de Pol Valentín per la banda dreta acabava amb una rematada d’Habran dins de l’àrea petita per fer el 0 a 1. El gol grana ha deixat pas a una baixada d’intensitat per part d’ambdós equips i s’ha hagut d’esperar a la revolució d’onze de Bartolo en el segon temps per veure novetats ofensives interessants.

Habran ha anotat el primer gol de la pretemporada nastiquera
Habran ha anotat el primer gol de la pretemporada nastiquera | Gimnàstic

La pedrera, més present en el segon temps

L’entrada a la gespa d’un onze nou ha introduit aire fresc en un equip on, després d’una setmana intensa d’entrenaments, el cansament ha arribat de forma ràpida. Pol Prats i Joel Lasso gaudien de les primeres ocasions de marcar en el segon temps mentre que Pol Ballesteros, en el minut 57, intentava fer el 0 a 2 sense èxit. El Peralada, que ha anat introduint novetats de forma escalonada, ha intentat empatar en el minut 62 però era el Nàstic qui en el minut 77 gaudiria d’una de les millors ocasions del segon temps. Un penal provocat per Ballesteros acabava amb Lolo Plá enviant un xut potent però centrat que ha pogut rebutjar el porter local Aroca.

El nou davanter nastiquer s’ha tret el mal gust de boca en el minut 85 quan Plá ha robat la bola, ha realitzat la mitja volta dins de l’àrea i ha sentenciat el matx amb el 0 a 2 definitiu. Amb aquest triomf, el Nàstic tanca l’estada de pretemporada a Olot i torna cap a Tarragona. L’equip s’exercitarà demà dissabte a les 10.00 hores a les instal·lacions del Nou Estadi i gaudiran diumenge de jornada de descans. Dilluns, en doble sessió, seguiran preparant la campanya.

Djetei en una acció defensiva del matx
Djetei en una acció defensiva del matx | Gimnàstic

Peralada

Aroca, Carles (Aleix 82’), Pol (Guille 65’), Romero, Toni, Iván (Pascu 72’), Pime (Bas 65’), Èric, Pep (Dembo 65’), Ferrón i Ritxi (Arnau 65’)

Gimnàstic

Bernabé (Riera 45’), Valentín (Albarrán 46’), Goldar (Figueras 46’), Djetei (Salva 46’), Bonilla (Cardona 46’), Márquez (Pol Prats 46’), Carreón (Petcoff 46’), Abeledo (Lasso 46’), Brugui (Lolo Pla 46’), Giner (Pol Ballesteros 46’) i Habran JR (Cuenca 46’)

0-1 / Habran (19’)

0-2 / Lolo Plá (85’)

Targetes grogues

Per als locals Amoedo, Ortiz, Blay i Batchilly i per als visitants Lolo Plá

Àrbitre

Enric Bureu Méndez

Matx corresponent al primer partit de la pretemporada disputat al Municipal de Peralada