El Nàstic destitueix José Antonio Gordillo després de deu jornades de lliga

El Consell d'Administració de l'entitat grana ha rescindit el contracte del tècnic sevillà, a l'espera del seu substitut

Era un final anunciat. Al vespre d'avui dilluns, 22 d'octubre, el Consell d'Administració del Nàstic ha rescindit el contracte de l'entrenador del primer equip, José Antonio Gordillo, tot just després de disputar les deu primeres jornades del campionat de segona divisió, LaLiga 1|2|3.

Gordillo, un adéu cantat

A les set de la tarda, els màxims dirigents de la Societat Anònima Esportiva s'han trobat per decidir el futur esportiu d'un equip que ara mateix és cuer de Segona i que només ha sumat sis punts de trenta possibles. Gordillo, que va salvar el Nàstic del descens en el tram final de la campanya passada, se'n va després de l'ultimàtum de la darrera jornada, amb la victòria a Lugo com a requisit imprescindible.

La derrota i la mala imatge a l'Anxo Carro han condemnat l'entrenador sevillà a qui el club ja ha agraït la seva tasca. L'adéu de José Antonio Gordillo representa el setè canvi de tècnic que pateix la banqueta grana en els darrers vint-i-dos mesos.

El nou entrenador del Nàstic, a l'espera

Si bé el nom d'Enrique Martín ha sonat amb força durant les últimes hores com a substitut de Gordillo a la banqueta del Nàstic, el cert és que l'entitat tarragonina encara no ha donat a conèixer qui es farà càrrec de l'equip. Després del cessament oficial del sevillà, el club tarragoní manté la incògnita i un vestidor orfe d'entrenador. 

Martín, tècnic navarrès de 62 anys i amb l'etiqueta d'entrenador d'emergència guanyada a pols, s'havia posicionat com a favorit en totes les travesses. Ara, després de l'adéu de José Antonio Gordillo, la incertesa segueix planant sobre el Nou Estadi a l'espera d'una nova cara i, lògicament, d'un futur millor.