Després de molts mesos: El negoci de BCN que reobrirà definitivanent dissabte

El Tibidabo inaugurarà la nova temporada, que servirà per celebrar el 120è aniversari del Parc, i també un nou funicular

Després d'un 2020 complicat i molts mesos de tancament, el Parc d'atraccions del Tibidabo torna a tenir motius per somriure. I és que aquest dissabte, dia 15 de maig, el recinte tornarà a obrir les portes per inaugurar la nova temporada. Una temporada que, més enllà de tenir la voluntat de deixar enrere un any complex, proporcionarà grans moments pel parc: pròximament s'inaugurarà el nou funicular Cuca de Llum i aquest 2021 se celebrarà el 120è aniversari de la seva obertura. Tot plegat es viurà, com és lògic en els temps que vivim, seguint totes les mesures sanitàries necessàries per al desenvolupament de l'activitat al recinte.

Un retorn «segur»

Tal com marquen les directrius sanitàries, el Tibidabo reobrirà portes aquest dissabte seguint diversos protocols per evitar la propagació de la Covid-19. Per començar, l'aforament al recinte serà limitat. A més, serà obligatori l'ús de la mascareta en tot el parc i s'intensificaran la neteja i desinfecció de les atraccions i els equipaments. També hi haurà punts de gel hidroalcohòlic i s'adaptarà l'oferta de restauració perquè es pugui endur i menjar a l'aire lliure. A banda, es disposarà de senyalització amb recomanacions sobre les mesures higièniques i circuits als vials perquè l'experiència sigui «segura». En aquest sentit, des del Parc també recomanen comprar l'entrada de forma anticipada.

Una temporada especial: Celebració del 120è aniversari

El Tibidabo es va inaugurar a finals de l'any 1901. Per tant, aquest any toca celebrar el 120è aniversari del parc. Segons han informat els responsables del recinte, la campanya del 120è aniversari serà «transversal» i durarà tota la temporada. Està previst que aquests actes tinguin la diversió com a fil conductor, a més de donar visibilitat als personatges més emblemàtics del Parc.

A més, també s'estan preparant sessions, tallers i espectacles temàtics sobre educació i sostenibilitat, que aniran lligades a la Capitalitat de l'Alimentació Sostenible que ostenta Barcelona aquest any. També s'oferiran tallers educatius amb la Fundació Alícia i hi haurà una proposta de menús saludables als centres de restauració del parc.

Nou funicular

El nou funicular serà la porta d'entrada i primera experiència del parc i suposa una reordenació del transport al cim del Tibidabo per aconseguir una mobilitat més sostenible. A banda de la Cuca de Llum, que serà la nova porta d’entrada al parc d’atraccions, els altres punts claus d’aquesta nova mobilitat seran les 3 llançadores Tibibus, que arribaran a l’estació inferior del funicular, i la creació de noves vies verdes per pujar a peu fins al cim.


Comentaris

envia el comentari