Imatge de Cristina Serra i Pep Guardiola en un photocall en un acte a Manchester, al Regne Unit.

El negoci que Guardiola i la seva dona tenien a Barcelona i van tancar sobtadament

Pep Guardiola i Cristina Serra van haver de tancar de forma sobtada un dels seus negocis

L'exentrenador del Barça ja fa anys que viu fora de Catalunya, en concret, en fa sis que va fitxar com a entrenador pel Manchester City, l'equip d'una ciutat que ja és pràcticament casa seva.

Un fet que, a més, el va dur a obrir l'any 2018 un restaurant de cuina catalana a la mateixa localitat anglesa que sembla que, de moment, funciona prou bé. Tanmateix, no tot són bones notícies pel que fa als seus negocis.

És evident que la pandèmia va fer estralls per tothom. L'època del confinament va ser que la majoria de la població no pogués treballar i l'economia se'n va veure ressentida. I Guardiola no va ser l'excepció. 

I és que un dels dos negocis que el de Santpedor tenia amb la seva dona va haver d'abaixar les persianes sobtadament i de forma definitiva ara ja fa gairebé dos anys.

Imatge de Pep Guardiola durant una jornada de la Champions League.
Cop dur per a Pep Guardiola. | EP

El negoci de Pep Guardiola a Barcelona que va haver de tancar de forma definitiva

Una de les botigues que Pep Guardiola tenia a Barcelona juntament amb la seva dona, Cristina Serra, va haver d'abaixar les persianes definitivament el desembre del 2020. Es tractava de Serra Claret man, una botiga multimarca situada al carrer Provença, al número 278, dirigida al públic masculí.

I és que, a conseqüència de la pandèmia, les dues boutiques que tenien, la de roba masculina i la de roba femenina, es van haver d'unificar. D'aquesta manera, ara només podem trobar Serra Claret woman & man, al número 231 del mateix carrer Provença, propera al passeig de Gràcia.

Molt freqüentada pels jugadors del Barça

De fet, la popularitat d'aquesta botiga de roba, ara ja desapareguda, es va veure incrementada a conseqüència de les constants visites dels jugadors del Barça.

Fins i tot Messi va arribar a aparèixer pel local de Guardiola, buscant vestir-se amb la roba més exclusiva que li oferia la boutique.

A més, l'entrenador del Manchester City sovint ha apostat per lluir la roba de les marques exclusives que es venen a Serra Claret. I és que, durant aquesta etapa al capdavant de l'equip anglès, ha decidit apostar per un look més casual i d'acord amb la seva botiga, deixant enrere el vestit d'etiqueta que portava als partits del Barça quan n'era el tècnic.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp