Neix un nadó en un autobús que cobria un trajecte entre Barcelona i Brussel·les

El part estava previst peral pròxim 15 de maig | Afortunadament, tant la mare com la nena estroben en perfectes condicions

nadó
Neix un nadó en un autobús que cobria un trajecte entre Barcelona i Brussel·les | CatalunyaDiari.cat

Entranyable història la que ens arriba des de França, on el passat 8 de maig va néixer un nadó en un autobús que estava cobrint un trajecte entre Barcelona i Brussel·les. Els fets van obligar el conductor de vehicle a realitzar una parada imprevista, amb l'objectiu que la mare de la criatura pogués donar a llum de la manera més tranquil·la i segura possible. Afortunadament, la història va acabar amb un final feliç, tal com explica 'Crónica Global'.

La dona s'havia posat de part a l'autobús

Els fets van tenir lloc al voltant de les 3.30 hores de la matinada, en un autobús de l'empresa FlixBus. Tal com ha explicat el mateix conductor del vehicle, «havíem recorregut 40 quilòmetres des de l'estació d'autobusos de París, quan un home ens va preguntar si arribaríem aviat a Brussel·les». Davant la qüestió, Guillaume —que era el conductor— va voler saber per què feia aquella pregunta.

«Ens va respondre que la seva dona, embarassada de 9 mesos, estava donant a llum». Aleshores, el seu ajudant Jérôme «va trucar als Bombers per informar-los que ens aturàvem a l'àrea de descans més pròxima».

Finalment, la història va acabar amb un final feliç

I així mateix ho van fer. Amb tot, en arribar a la zona indicada tan sols van tenir temps de fer baixar a tots els passatgers, ja que «al cap de cinc minuts, va néixer la petita. Si els bombers no haguessin arribat tan de pressa, probablement hauríem hagut d'ajudar a la mare».

Així ho ha explicat Guillaume, que també ha fet patent que, un cop va acabar el part, l'autobús va continuar el seu viatge, malgrat que van arribar a Brussel·les «amb dues hores de retard». D'altra banda, la nena i els pares van ser traslladats fins a un centre hospitalari pròxim.

El passat dissabte, mare i filla rebien l'alta, i ara ja es troben a la capital belga. El part, però, estava previst per al dia 15 de maig a la localitat francesa de Toulouse.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari