Els nens de San Ildefonso llueixen complements grocs i les xarxes es revolucionen

Desenes d’usuaris han omplert Twitter amb comentaris plens de sarcasme i indignació pel to que els nens portaven en els llacets, les corbates i les mitges

El sorteig de la Loteria de Nadal no ha estat exempt de polèmica, i no perquè s’hagi produït alguna irregularitat o errada durant l’acte. Els famosos nens de  San Ildefonso han dut a terme la seva comesa com cada any, i han protagonitzat diversos moments d’allò més divertits, però malauradament, un dels aspectes que més controvèrsia ha suscitat ha estat els complements que lluïen. Concretament, el que ha molestat a molta gent ha estat el color d’aquests complements: el groc.

El color groc, motiu constant de polèmiques

Al llarg dels últims mesos, s’han publicat moltes notícies que tenien relació amb aquest color,  a causa de la seva relació amb el reclam popular de deixar en llibertat els exconsellers catalans presos. Des de cancel·lar reunions oficials perquè algú portava un llaç groc, a agredir algú per lluir el mateix complement, sense oblidar les crítiques que va rebre Antena 3  perquè un personatge d’una sèrie lluïa complements daurats.

Així les coses, sembla que aquells que no són partidaris de la iniciativa aprofiten qualsevol nimietat per incendiar les xarxes socials de comentaris plens de ràbia i odi, i això és precisament el que ha passat avui amb els nens de  San Ildefonso.

I és que, aquest any,  l’uniforme que vestien recollia alguns canvis respecte als d’altres anys, i el color groc estava més presenten les peces de roba que lluïen. I això és quelcom que no ha passat indiferent pels espectadors.

Twitter s’ha omplert de comentaris en pocs minuts

Pocs minuts després de l’inici del sorteig, Twitter s’ha omplert de comentaris que destacaven aquest fet, i mentre que alguns s’ho han pres com un gest de complicitat vers Catalunya, altres han arribat a titllar de «pocavergonyes» als responsables.  Amb tot també hi ha qui s’ho ha pres amb humor, i ha bromejat amb la idea que el partit polític Ciutadans reclamés la repetició del sorteig  «per portar els nens de  San Ildefonso els mitjons i pantis de color groc».