Neymar està incòmode al Barça

El seu entorn li insisteix que és hora d’abandonar el Barça i allunyar-se de la figura de Messi

Neymar se sent incòmode. | Reuters

Neymar està a punt de començar la seva cinquena temporada al Futbol Club Barcelona. El brasiler, ja una icona del club i de la presentació de Rakuten a Tòquio la setmana passada, s’ha incorporat a la disciplina del club amb aparent normalitat per conèixer el nou entrenador. Això no obstant, el diari 'Sport' explica que alguna cosa sembla que incomoda el crac del Barça, i per aquest motiu la seva família li recomana que el seu pas pel Barça sigui temporal.

Neymar sempre ha tingut ofertes fora del Barça, però sempre les ha ignorat. Aquest estiu les ofertes s’han intensificat, i segons explica el seu entorn, les ha volgut escoltar perquè els seus familiars li han dit que jugant al costat de Lionel Messi sempre estarà condemnat a ser el segon. Per primer cop en molt de temps Neymar ha escoltat les ofertes d’altres clubs europeus com el City, el PSG i inclús el Madrid, equips que busquen noves icones mundials que no només ajudin a la consecució de títols, sinó també als clubs a vendre samarretes i a tenir una bona imatge internacional. El malestar a Can Barça es fa evident perquè Neymar no s’ha mostrat gaire compromès amb el Barça. «Qui sap què passarà demà. Estic adaptat, però pot passar de tot. El Manchester? Sí, o l’Eibar», va dir el passat 10 de juliol en una entrevista. O quan l’any passat va admetre que havia tingut contacte amb el PSG per esdevenir el jugador més ben pagat del món, o al final d’aquesta temporada, quan el diari 'Sport' va informar sobre les trucades amb José Mourinho per convèncer-lo que deixés el club català per substituir Ibrahivomic al Manchester United.

El Barça, per la seva part, està convençut que té el jugador ben lligat i content per la renovació que el passat octubre de 2016 va signar per seguir a l’entitat fins al 2021, amb un sou de quinze milions d’euros. La sortida de Neymar no seria fàcil perquè la inversió hauria de ser gegant, tot i que no podem oblidar que en un mercat tan inflat es paguen altes xifres per jugadors de menys talla que el brasiler, cosa que fa possible la seva sortida cap a França o Anglaterra.


Comentaris

envia el comentari