Neymar publica una foto de petit pel Dia Universal del Nen

El jugador brasiler ha decidit sumar-se a una campanya iniciada per Unicef, després d'una petició de l'actriu Marina Ruy Barbosa

Neymar celebrant un gol del seu actual equip, el París Saint-Germain
Neymar celebrant un gol del seu actual equip, el París Saint-Germain | CatalunyaDiari.cat

Neymar és un futbolista que, faci el que faci, sempre aconsegueix sorprendre els seus seguidors, i encara que els costi reconèixer-ho, també els seus crítics. Aquest cop, però, la sorpresa no ha vingut pel seu pentinat extravagant, o per haver-se tenyit el pèl d'un color que cap de nosaltres ens atreviríem, sinó per una imatge en la qual el jugador apareix quan tenia molt pocs anys. 

Un gest molt especial pel Dia Universal del Nen

Aprofitant el passat 20 de novembre, data en la qual se celebra el Dia Universal del Nen, l'actual jugador del París Saint-Germain ha decidit compartit una instantània en la qual se'l pot veure mirant fixament a càmera, amb una cara d'innocent espectacular. El petit Neymar no sembla gaire encantat amb la fotografia, i de fet podríem dir que està a punt de queixar-se, tot i que això són simples suposicions. 

El que sí que és cert és que la imatge l'ha publicat després de la petició de l'actriu brasilera Marina Ruy Barbosa, en el marc d'un repte llançat per Unicef. «He acceptat la invitació de Marina Ruy Barbosa per participar en aquesta jornada creada per Unicef, per garantir els drets dels nostres nens», ha escrit el futbolista. Al mateix temps, el jugador també ha demanat a altres famosos i personalitats brasileres seguir el seu exemple, i donar suport a la campanya. 

Neymar trenca amb la model Bruna Marquezine

Fa poques setmanes, l'exjugador blaugrana va decidir posar punt final a la seva relació amb la model Bruna Marquezine. «Sí, hem trencat», va confessar Marquezine a la revista 'QUEM?, alhora que explicava que havia estat una decisió de Neymar, i que l'afecte i el vincle que tenien entre els dos continuava intacte. Amb tot, sí que és cert que la seva relació travessava un moment crític, i que van considerar que el millor per evitar mals majors era separar-se. 


Comentaris

envia el comentari