Neymar vol tornar a Can Barça

El jugador brasiler va fitxar l'estiu passat pel PSG després de pagar 222 milions al club blaugrana

Imatge d'arxiu de Neymar durant un partit amb el PSG
Imatge d'arxiu de Neymar durant un partit amb el PSG | Twitter

El passat 3 d’agost del 2017, l’exjugador blaugrana Neymar da Silva Santos Júnior va deixar Barcelona i va marxar cap a París, després que els seus advocats entreguessin al FC Barcelona un total de 222 milions d’euros, amb els quals el jugador comprava la seva llibertat i poder fitxar així pel PSG fins al 2020.

No obstant això, i malgrat que el brasiler semblava marxar bastant content, ja que al club francès l’esperaven diversos amics de la selecció, ara, i segons avança el ‘Mundo Deportivo’, podria ser que Neymar trobés a faltar el Barça i tingués la intenció de tornar.

L'oferta de Neymar al Barça

I és que pocs mesos després d’arribar a la capital francesa, el crack brasiler s’ha anat oferint reiteradament a diversos membres del club per tornar a Can Barça, segons informa el citat mitjà. Tanmateix, cal remarcar que aquesta voluntat de tornar va ser abans de la seva lesió de turmell i de l’eliminació de la Champions davant el Madrid.

Així doncs, Neymar hauria mostrat la seva voluntat de tornar a formar part de la plantilla del FC Barcelona a diversos companys del club, ja que encara manté el contacte amb alguns d’ells, a executius, a un directiu i a diversos treballadors del club.

Segons informa el rotatiu, en els missatges, Neymar argumenta que es va ofuscar en buscar el seu propi espai lluny de Leo Messi, que el projecte i la gran potència econòmica del PSG el van acabar cegant, que es va equivocar en prendre una decisió que creia que l’ajudaria a créixer com a futbolista, que no va calibrar que el nivell de la Ligue 1 seria tan inferior a la Lliga espanyola, que troba a faltar el vestuari sense tensions com el blaugrana, i que no esperava la duresa amb la qual s’ha trobat als terrenys de joc francesos.

Una excusa per marxar al Madrid?

El diari en qüestió també confirma que el jugador brasiler va arribar a preguntar a gent important del Barça que hauria de fer per tornar, admetent la seva errònia aposta de l’estiu passat.

D’altra banda, el fitxatge de Neymar, un altre cop, no és un tema que, avui dia, estigui damunt la taula del club blaugrana, però d’aquí a la pròxima temporada poden passar moltes coses. No obstant això, també n’hi ha alguns que creuen que aquesta oferta del brasiler és simplement una coartada per justificar la seva suposada i futura marxa al Madrid en la línia de «la meva prioritat és el Barça, però si no em voleu, hauré d’anar on em vulguin».

I és que cal recordar que fa unes setmanes sortia a la llum que Neymar podria fitxar pel Reial Madrid el 2019. De fet, va ser el citat diari qui afirmava que el brasiler ja ho té tot més que estudiat i preparat, i que el seu objectiu era convertir-se en el número 1 del món, tant al camp de futbol com als negocis.


Comentaris

envia el comentari