Mor Nick Tucci, un dels actors de la sèrie 'Homeland'

L'intèrpret tenia tan sols 38 anys

Nick Tucci, actor de 'Homeland', ha mort als 38 anys
Nick Tucci, actor de 'Homeland', ha mort als 38 anys | cedida

El món del cinema i de la televisió a Hollywood està de dol. Nicholas Tucci, actor de 'Homeland', ha mort als 38 anys, a causa d'una malaltia que ha mantingut en la més absoluta privacitat en tot moment.

L'intèrpret, que va aconseguir gran repercussió gràcies al seu paper en la sèrie 'Homeland', va morir el passat 3 de març a l'Hospital Smilow Cancer a New Haven (Connecticut). Així ho ha informat el seu pare, Alexander Tucci, a través de les xarxes socials en un comunicat en què exposa la decisió del seu fill de no fer públic el seu estat de salut: «Nick va triar mantenir la seva malaltia en privat per poder continuar perseguint els seus somnis tant professionals com artístics durant el màxim temps possible. L'últim any va poder fer audicions, anar a diversos llocs i continuar treballant en allò que li encantava».

La família agraeix el suport dels seus amics

Alexander ha volgut concloure el comunicat agraint l'afecte i el suport que molta gent va donar al seu fill durant els seus anys de professió: «Per a tots aquells que esteu en les comunitats cinematogràfiques, televisives i teatrals, gràcies per guiar, encoratjar i fer costat a Nick... Gràcies per reconèixer el seu talent i apreciar els seus esforços. A tots, gràcies pel regal de l'amistat amb el meu fill».

Tucci, tot i que el seu paper a 'Homeland' va ser el que més èxit va atorgar-li, també va destacar pels seus treballs en la pel·lícula de terror 'Tú eres el siguiente' així com en altres produccions per a la pantalla petita com 'Channel Zero'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari