El primer ‘Nike Live’ d’Europa obrirà a Barcelona

La multinacional nord-americana estrena un concepte de botiga molt innovador per tot el món

Vista general de la botiga 'Nike Live' de Los Angeles
Vista general de la botiga 'Nike Live' de Los Angeles | Cedida

 

L'arribada de grans empreses a Barcelona ha anat creixent al llarg d'aquests últims mesos del 2018: l''outlet' de roba a La Roca Village ha ampliat la seva superfície en 8.000 metres quadrats; a la platja de la Barceloneta s'ha inaugurat un club social, i el programa de Telecinco 'Got Talent España' gravarà la seva quarta edició al Teatre Victòria de la ciutat.

Nike, el gegant mundial dels esports

Ara és el torn de la multinacional nord-americana Nike, qui ha escollit la capital catalana per estrenar un nou concepte de botiga a Europa i continuar sent el gegant de distribució esportiva que és.

L'empresa té previst imposar el seu nou concepte de botiga 'Nike Live' al llarg de 2019 per tot Europa i ha escollit Barcelona per ser el punt d'inici a partir del segon semestre de l'any. A més a més, Nike també té previst inaugurar a Madrid el seu 'flagship' o botiga emblemàtica durant l'any vinent, reforçant d'aquesta manera la seva presència al país.

Interior de la botiga 'Nike Live' a Los Angeles
Interior de la botiga 'Nike Live' a Los Angeles | Cedida
 

Nike crea un Innovador concepte de botiga.

La firma esportiva Nike ha escollit 12 ciutats claus de tot el món, entre les quals es troba Barcelona, per desenvolupar i provar la seva nova idea de negoci 'Nike Live'. Aquest projecte tan innovador crea un nou concepte de botiga on es combinen les característiques digitals amb un entorn físic únic i amb una atenció presencial amb l'objectiu d'entregar els productes com més ràpid millor.

La botiga de 'Nike Live' de Barcelona serà la primera a obrir a Europa i la tercera del món, després de Los Angeles i Tòquio, es trobarà al Portal de l'Àngel, concretament al centre comercial dedicat als esports d'El Corte Inglés, un dels carrers més comercials i cars del país.

D'aquesta manera Nike s'acosta al consumidor aprofitant tot l'impuls que pot donar al seu creixement tot el poder del digitalaccelerant en innovació i creant productes que s'adaptin més a les necessitats de tots els clients.

12 ciutats escollides per tot el món

Nike repartirà el seu innovador concepte de botiga per tot el món, obrint locals a Nova York, Londres, Xangai, Pequín, París, Berlín, Ciutat de Mèxic, Seül i Milà, a més de la de Los Angeles, i les que inaugurarà el pròxim 2019 a Tòquio, durant la primavera, i Barcelona, durant la segona meitat de l'any. L'empresa nord-americana espera que la seva marca creixi en més d'un 80% fins al 2020 gràcies a aquestes ciutats i països clau.


Comentaris

envia el comentari