Nike retira d'urgència la nova samarreta del Barça

La multinacional ha paralitzat el llançament de l'equipació una setmana abans d'iniciar vendes

Oficines del FC Barcelona, amb l'escut del club i una imatge aèria de Barcelona amb el Camp Nou en primer pla
La multinacional ha paralitzat el llançament de l'equipació una setmana abans d'iniciar vendes | FC Barcelona

La nova equipació del Barça havia de sortir a la venda aquesta pròxima setmana, però no ho farà. Nike acaba d'ordenar a totes les botigues que es disposaven a vendre les noves samarretes del FC Barcelona que les retirin i les retornin al proveïdor, segons avança l''Sport'. 

La nova versió de samarreta del Barça no veurà la llum, almenys de moment, perquè destenyeix en suar o posar-la a la rentadora. Nike ja havia realitzat la distribució de l'equipació i la majoria de botigues que la venen ja havien rebut la comanda. Ara el procés requereix una marxa enrere per un error de fabricació, que sorprenentment no ha detectat cap control de qualitat.

Pèrdues importants

La multinacional s'ha volgut curar amb salut i ha pres la dràstica mesura a temps, abans d'arriscar-se a rebre una onada de crítiques i devolucions de consumidors, que de ben segur s'haurien queixat en detectar el problema. És evident, però, que la retirada de l'estoc suposa pèrdues per a la firma nord-americana i pel club, sobretot pel fet que ara, en ple estiu, les vendes d'equipació del Barça es disparen.

El llançament del nou disseny haurà d'esperar i això provocarà, almenys, poder fer net d'estoc de les samarretes d'aquesta temporada, amb el disseny de quadrets. Esprémer més la venda de l'actual equipació és una petita escletxa positiva en el gran forat que representa el retard de la bomba que anualment i internacionalment genera l'arribada del nou equip culer.

La nova samarreta, retirada de moment per defectuosa, deixa els quadres d'enguany enrere i torna a les ratlles tradicionals, aquesta vegada però resseguides de groc. La segona equipació serà de color negre i la tercera, rosa. S'especula que podrem veure-les penjades als establiments a partir de setembre.


Comentaris

envia el comentari