ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Guanya una nit gratuïta en una suite de l'hotel Palace de Barcelona

L’hotel celebra el seu centenari i ha organitzat un sorteig per a recollir fotografies històriques

Entrada del Palace Hotel de Barcelona
Sorteig d'una nit en una suite d'un hotel de luxe a Barcelona, per dues persones | Hotel Palace

El Palace Hotel de Barcelona està d’aniversari. Un dels hotels més emblemàtics d’Europa vol celebrar el seu centenari organitzant un sorteig on es pot guanyar una nit gratis en una de les seves suites i només cal compartir amb ells aquelles fotografies on el Palace sigui el protagonista per tal de crear tot un àlbum de records dels seus cent anys d’història.

Cent anys d’història en imatges

Tot un referent per Barcelona, testimoni de la història de la ciutat des de 1919, és ben segur que les seves parets podrien escriure moltes pàgines d’experiències de la llarga llista d’inquilins que han passat per l'Hotel Palace. Ara, l’organització de l’hotel vol compartir aquestes experiències amb tothom a través d’un recull fotogràfic i gràcies a la participació de la ciutadania a qui demana que els enviïn imatges de festes, brindis, desfilades i altres moments viscuts en les seves instal·lacions.

Bar del Palace Hotel de Barcelona
Bar del Palace Hotel de Barcelona | Hotel Palace

Així doncs, el Palace ha demanat a tothom que tingui fotos a l’hotel les enviïn per correu electrònic (comunicacion@hotelpalacebarcelona.com), però també es poden portar personalment i lliurar-les a la recepció de l’hotel (data màxima 15 de maig). Només fent això ja es participaria en el sorteig que es realitzarà a l’octubre, moment en el qual l’hotel celebrarà el seu aniversari.

El guanyador s’endurà una fantàstica nit totalment gratuïta en una de les suites de l’emblemàtic hotel, per a dues persones i desdejuni inclòs que podrà gaudir al novembre. A més a més, però, tothom qui enviï alguna fotografia ja guanyarà una invitació per a dues persones d’un còctel de celebració.

Suite Carlos Ruiz Zafón del Palace Hotel de Barcelona
Suite Carlos Ruiz Zafón del Palace Hotel de Barcelona | Hotel Palace

 

Primers passos com a Hotel Ritz

El Palace Hotel va ser inaugurat el 1919 sota el nom d’Hotel Ritz i per les seves instal·lacions, durant aquest centenari, han passat personatges de gran renom, com artistes i polítics de la talla de Salvador Dalí, Frank Sinatra, Ava Gardner, Walt Disney, John Wayne o Ronnie Wood, dels Rolling Stone.

Cent anys més tard, el Palace vol celebrar aquesta fita tan important de la seva història obrint les seves portes al públic amb tota una oferta d’oci molt atractiva. Per una banda, la terrassa Jardí Diana estrena temporada amb nous plats saludables, les clàssiques tapes i especialitats mediterrànies. Per una altra, també es pot gaudir del restaurant envidriat, molt romàntic, i descansar a la piscina amb unes vistes increïbles de Barcelona, entre moltes altres opcions.

Suite Salvador Dalí del Palace Hotel de Barcelona
Suite Salvador Dalí del Palace Hotel de Barcelona | Hotel Palace
Suite Ronnie Wood del Palace Hotel de Barcelona
Suite Ronnie Wood del Palace Hotel de Barcelona | Hotel Palace

 

Piscina dels Jardins Diana de l'Hotel Palace de Barcelona
Piscina dels Jardins Diana de l'Hotel Palace de Barcelona | Hotel Palace
El Palace Hotel de Barcelona
El Palace Hotel de Barcelona | Hotel Palace

Comentaris

envia el comentari