Tornen les nits d'estiu de cinema a les platges de Barcelona

Aquestes se celebraran tot complint amb les mesures establertes per la Covid-19

Imatge general de la platja de la Barceloneta amb l'hotel Vela al fons
Aquesta serà la novena edició de Cinema Lliure a la platja | ACN

Les nits d'estiu sempre estan plenes de diverses activitats tot i que enguany aquestes s'han vist una mica modificades per la Covid-19. No obstant això, del 30 de juliol al 23 d'agost tornen les nits de cinema a la platja a Barcelona.

Cinema Lliure convertirà les platges barcelonines en diverses sales de projecció durant aquestes nits d'estiu on els assistents podran gaudir de diverses pel·lícules independents i, a més, ho podran fer de forma gratuïta. Barcelona, Badalona, El Prat, Mataró i dos pobles més de la Costa Brava acolliran aquestes nits de cinema a la platja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja saps a quina platja aniràs? Aquest estiu gaudeix del bon cinema a les platges de Badalona, El Prat, Mataró, Palamós i Tossa de Mar. Del 30 de juliol al 23 d'agost. Excepcionalment, a Barcelona la mostra se celebrarà a un espai habilitat al costat del CEM La Mar Bella, però seguirem gaudint de les millors vistes a la platja i l'entrada seguirà sent gratuïta! Consulta tota la programació al nostre web cinemalliure.com/platja A les nits d'estiu, gaudeix del bon cinema a la platja #CinemaLliurealaPlatja #Cinemaalaplatja #Cinemaindependent #CinemaGratuït #Ficció #Cinemaalestiu @estrelladamm @agendaestrelladamm @elperiodico_cat @barcelona_cat @badalona_cat @ajelprat @ajuntamentmataro @ajuntamentdepalamos @dibcat @diputaciogirona @academiacinecat @aerobusbcn @betevecat @icatfm @tmb_bcn @elpratradio @elprat.tv @mataroaudiovisual @tvcostabrava @radiopalamos @tvtossa @radiotossa @cantiplora_medfree @cemlamarbella @cnab_oficial @clubnataciobarcelona @festivalfilmets @enfilmin @telefurgo #alpratenscuidem @chiringuito_takuara @xiringuitoduna @chiringuitoiguana @canquel.palamos @daixamestre @gatonewsbarcelona @mammaproof.barcelona @so_film_esp

A post shared by Cinema Lliure (@cinemalliure) on

Donar suport al cinema independent

Es tracta d'una iniciativa de la productora audiovisual Mago Production que té com a objectiu donar suport al cinema independent, segons recull 'Metrópoli Abierta', on participen la Platja del Pont del Petroli (Badalona), la Platja del Prat (El Prat), la Platja del Callao (Mataró), la Platja Gran de Palamós (Palamós) i la Platja Gran de Tossa de Mar (Tossa de Mar).

A causa de la pandèmia de la Covid-19, totes les persones que vulguin acostar-se a les platges per gaudir d'una sessió de cinema a prop del mar hauran de fer una reserva prèvia tot omplint un formulari. D'aquesta manera, la mostra de Cinema Lliure seguirà les recomanacions d'higiene i distància física que estipula la normativa vigent en cada població.

La mostra s'estrena a Barcelona

La projecció començarà a les 21.30 hores amb quatre llargmetratges nacionals i internacionals en versió original, tots ells disposaran de subtítols. Es tracta de films que han estat en diversos festivals de cinema.

El 30 de juliol la mostra de Cinema Lliure començarà a Barcelona amb la pel·lícula georgiana 'Solo nos queda bailar' que ha rebut diversos premis i, a més, és una de les candidates als Oscar 2020. El film català programat per aquesta edició és 'Els dies que vindran' mentre que el llargmetratge llatinoamericà triat és 'El despertar de las hormigas'.


Comentaris

envia el comentari