Els noms més divertits d'alguns negocis catalans

Molts s'inspiren en referències culturals amb molt d'humor

Cafeteria al barri de Sants
Cafeteria al barri de Sants | Cedida

Encara que pugui semblar fàcil, a l'hora d'obrir un negoci escollir un nom per posar-li és complicat. Existeixen diversos consells per decidir-lo, com que sigui alguna cosa relacionada amb l'activitat de l'empresa, que sigui fàcil de recordar, o que cridi l'atenció dels clients. Molta gent opta per posar-hi el seu propi nom, el de la ciutat, o del carrer on es troba la botiga.

D'altres, però, van més enllà i busquen un joc de paraules que sigui divertit. Aquests sempre han estat una font de 'memes' insuperable. Molta gent es dedica a recaptar imatges d'establiments d'aquests tipus perquè tothom pugui riure una estona. Una web que es dedica a això és 'Master of Naming', creada per un dissenyador gràfic de Viladecans amb la intenció de recollir aquests noms de negocis d'allò més originals.

  

  

Des de pel·lícules fins a grups de música

A Catalunya hi ha multitud de negocis en els quals el seu nom és un joc de paraules. Des de restaurants i agències de viatges fins a rentats de cotxe o gelateries. Alguns d'aquests s'inspiren en grups de música, altres adapten noms de pel·lícules i alguns juguen amb el nom del barri o la ciutat on estan situats. Aquí et deixem alguns exemples perquè tu també puguis riure:

Ripo-jet

Una agència de viatges de Ripollet que no ha hagut de canviar molt el nom de la seva ciutat per adaptar-lo al seu sector.

Agència de viatges de Ripollet.

 

SANTYERBASI

Aquesta botiga dedicada a la venda de productes relacionats amb la marihuana està ubicada al barri de Sant Gervasi de Barcelona.

Botiga dedicada a la venta d'estupefaents a Sant Gervasi, Barcelona.

 

Vegans n' roses

Aquest restaurant vegà de Barcelona ha volgut fer un joc de paraules amb Guns n' Roses, un grup de rock americà.

Restaurant vegà de Barcelona.

 

Espelma & Louise

El cinema és un dels grans preferits a l'hora de fer un joc de paraules. En aquest cas, una botiga d'espelmes de Barcelona ha adaptat el títol de la pel·lícula Telma & Louise pel nom del seu negoci.

Botiga d'espelmes a Barcelona.

 

El born minyó

Els gelats i els nens són la combinació perfecta. En aquest cas també per al nom d'aquesta gelateria situada al Born de Barcelona.

Gelateria sitada al Born a Barcelona.

 

Croq & Roll

Quin millor joc de paraules que adaptar un gènere musical al producte en què ets especialista, com en el cas d'aquest restaurant especialitzat en croquetes de Barcelona.

Restaurant especialitzat en croquetes a Barcelona.

 

Bonsai Sant Boi

Les adaptacions del nom de la ciutat són un clàssic. En aquest cas, a més, s'assembla a un acrònim dels bonsais.

Botiga de bonsais a Sant Boi de Llobregat.

 

Cru Sants

Una altra adaptació del nom on es troba la botiga. Si ets una cafeteria i estàs al barri de Sants, quin millor nom que aquest?

Cafeteria al barri de Sants

 

Star Wash

Un clàssic del cinema que torna a aparèixer adaptat en el nom d'un establiment. En aquest cas, en un rentat de cotxes de Terrassa.

Rentat de cotxes a Terrassa

 

Harry el limpio

Sembla que la relació entre els rentats de vehicles i les grans pel·lícules és bastant bona. En aquest cas, a Rubí han optat per adaptar Harry El Sucio.

Rentat de cotxes a Rubí

 


Comentaris

envia el comentari