Rafa Nadal

La notícia d'avui mateix que acaba d'enfonsar a Rafa Nadal

El mallorquí ha fet l'anunci a través de les seves xarxes socials

La por per la infecció del coronavirus  s'ha traslladat també al món de l'esport. És tal el nivell de prevenció que volen imposar tots els països que, més enllà de  suspendre importants fires, també fan el mateix amb trobades esportives d'alt nivell esperades durant mesos pels seus protagonistes.

Un exemple d'aquesta situació ha estat la suspensió del torneig Masters 1000 d'Indian Wells, en el qual, havia de participar el mallorquí Rafa Nadal. Ell, sempre tan compromès amb la seva feina, ha estat un dels més sorpresos i afectats per la notícia, ja que esperava amb il·lusió poder disputar aquest nou repte professional, com sempre, acompanyat de la seva dona Xisca.

Nadal s'ha encarregat de transmetre la mala notícia a través de les xarxes socials

En aquest sentit, el mateix Nadal s'ha encarregat de transmetre la mala notícia a través de les seves xarxes socials amb un missatge que, a més a més, demostra la seva afectació. «Probablement tots van escoltar les notícies.  Indian Wells cancel·lat. Estem aquí i encara dient què serà el següent. És molt trist tot el que està passant arreu del món amb aquesta situació. Esperem que les autoritats prenguin una solució aviat. Estiguem bé i segurs», explicava l'esportista.

Així doncs, està clar que Nadal ha rebut aquesta notícia com una gerra d'aigua freda i s'ha vist afectat emocionalment per una decisió que, de ben segur, ell no hauria pres mai a la vida. Ara toca refer-se d'aquest tràngol i esperar el seu següent torneig per a tornar a demostrar que és un dels millors tenistes del món.