Nova amenaça d'atac gihadista per Nadal

L'organització Al Andaluzia Muntasir de Daesh ha publicat un vídeo animant als gihadistes a fer un atac

Un vídeo del grup gihadista 'Al Andaluzia Muntasir de Daesh' amenaça amb un possible atac a Espanya durant les festes de Nadal. Aquesta fundació publica missatges i vídeos amb amenaces contra Espanya i reivindicant una nova reconquista d'Andalusia.

S'adverteix de possibles atacs gihadistes en mercats nadalencs

Al vídeo hi apareix una imatge d'un cotxe Z de la policia espanyola, de manera que s'interpreta que va dirigit cap a aquest país. Asseguren que «no són dèbils» i que des del temps dels profetes, els enemics d'Alà han volgut acabar amb la seva llum. Des dels Serveis d'Informació espanyols s'ha advertit de la possibilitat d'atemptats gihadistes en mercats nadalencs o llocs emblemàtics durant el Nadal.

Imatge del vídeo publicat per Al Andaluzia Muntasir de Daesh
Imatge del vídeo publicat per Al Andaluzia Muntasir de Daesh | Cedida

El vídeo mostra imatges de quatre persones amb fusells d'assalt en mig d'un bosc i acaba amb la pregunta «Què estàs esperant?», dirigida als gihadistes.  A més, també anima a «fer el millor per a la gihad», deure religiós dels musulmans, i «atacar el tirans». El vídeo, titulat 'You are not weak', «No ets dèbil», està fet pèr Al Andaluzia Muntasir Media, el canal de Daesh que du a terme les amenaces gihadistes contra Espanya.

El vídeo mostra imatges de quatre persones amb fusells d'assalt
El vídeo mostra imatges de quatre persones amb fusells d'assalt | Cedida

 

També et pot interessar...