Pla general del Mobile World Congress 2019 amb centenars de persones

Nova baixa al Mobile: Sony cancel·la la seva presència pel coronavirus

Aquesta és la quarta empresa que decideix canviar de plans i no formar part del congrés tecnològic

Actualització 18.47 hores

Quarta i cinquena baixa  important al Mobile World Congress en qüestió de dies.. Tal com avança 'La Vanguardia', la companya japonesa Sony i l'operadora també nipona NTT Docomo  han decidit cancel·lar  la seva presència al congrés tecnològic més important i popular de Catalunya arran de tota la polèmica sorgida amb el coronavirus. Amb aquestes, ja són cinc les empreses que han decidit no participar en el congrés. 

Argumenten aquesta decisió per donar una màxima importància «a la seguretat i el benestar dels nostres clients, socis, mitjans de comunicació i empleats». De seguir així, la cancel·lació de l’esdeveniment podria ser una realitat, després que marques tant importants com Amazon  o LG  retiressin la seva participació. L'última baixa va tenir lloc ahir, quan l'empresa nord-americana Nvidia  fa fer públic que també canviava de plans i rebutjava assistir a l'edició d'enguany del Mobile World Congress.

En aquest cas, la companyia  manté la presentació dels nous models per al 24 de febrer però ho farà a través del seu canal de Youtube. En el comunicat, Sony  ha agraït la comprensió i el suport «en aquests temps de canvis».

Mesures per part del Mobile World Congress 

Per la seva banda, el Mobile World Congress no és aliè a la tensió provocada per la hipotètica arribada del virus, i les condicions per entrar a la fira seran les pròpies d’un brot d’aquestes característiques.

Així, no podrà entrar al recinte algú que hagi estat a la Xina  fa menys de 14 dies, ni que provinguin de la província xinesa de Hubai, on s’ha originat aquesta malaltia. També optaran per realitzar controls de temperatura, així com assegurar-se que tots aquells que estiguin dins de l’edifici no hagin estat amb cap persona infectada.

També et pot interessar...