ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Alerten d'una nova estafa per un fals correu electrònic de Correus

Des de la Policia Nacional demanen desconfiar d’aquests missatges i comprovar que provingui del veritable remitent

Nova estafa a través del correu electrònic que suplanta Correus | Correus

Alerta per una nova estafa que circula a través d’internet. Aquest cop l’afectada es Correus, els estafadors intenten enganyar els usuaris a través d’un correu electrònic fals en el qual es fan passar per l’empresa de serveis del país, segons ha informat la Policia Nacional a través de les xarxes socials.

Segons han indicat, els estafadors envien un correu electrònic on informen l’usuari que ha arribat un paquet al seu nom, que no ha estat recollit i que es procedirà a reenviar al remitent si no se segueixen una sèrie de passos que detallen a continuació d’aquest missatge.

Cal assegurar-se que el remitent sigui real

En aquest sentit, la policia ha demanat que s’extremi la precaució quan es rebin aquests tipus de correus electrònics, ja que en moltes ocasions l’usuari realment espera un paquet i els estafadors s’aprofiten de la situació. Cal assegurar-se que el remitent sigui el real i així evitar-se un disgust.

Cada vegada és més habituals que els estafadors suplantin la identitat de diferents empreses, com Endesa o grans bancs, i enviant correus electrònics o missatges per robar les dades personals dels usuaris. En aquest cas, moltes persones han confirmat l’existència de l’estafa de Correus compartint els missatges a la publicació de la policia, fins i tot sense tenir cap paquet pendent per recollir.


Comentaris

envia el comentari