Primark obrirà una macrobotiga a Barcelona

L’immoble està situat a plaça Catalunya i compta amb una superfície de més de 7.000 metres

Una botiga de Primark
Primark obrirà una tenda a la plaça Catalunya de Barcelona | Cedida

La famosa cadena de roba Primark ja té via verda per instal·lar al centre de Barcelona la seva nova macrobotiga aquest any 2019. La propietària del local, Zambal Sapin, ha  comunicat al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) que es troba en disposició d’entregar l’edifici durant l’exercici en curs, tot i que encara queden algunes «condicions suspensives» per aclarir.

D’aquesta manera, el grup de moda obrirà una nova botiga a plaça Catalunya. L’immoble en qüestió té una superfície bruta en lloguer de 7.253 metres quadrats i portà buit des de juny de 2018, quan va finalitzar el contracte de l’anterior inquilí.

Aquesta nova adquisició de grans dimensions s’uneix a la tenda de característiques similars que Primark ja va obrir a Madrid. D’aquesta manera, la companyia continua amb la seva estratègia d’expansió per tota Espanya. 

Primark
Primark té cinc peces que segueixen la tendència 'animal print', molt de moda aquesta temporada   | Primark

 

Primark, sempre a la moda 

Fa un any que l'estampat 'animal print' va entrar als nostres armaris i sembla que es resisteix a abandonar-nos perquè seguirà sent una de les tendències principals durant aquest 2019

Per aquest motiu, les botigues de roba s'han omplert de propostes que segueixen aquesta moda i que estan pensades per a qualsevol època de l'any.  A més, es poden veure totes les versions d'aquesta tendència: el lleopard, el cocodril, el cavall, la zebra o la serp. Tot i això, els estampats viperins arriben trepitjant una mica més fort i seran els protagonistes d'aquesta nova temporada. 

Peces 'animal print' per menys de 20 euros

Primark no ha volgut quedar-se enrere i ha presentat diferents peces inspirades en l'estil 'animal print' que voldràs afegir al teu armari. Però la seva oferta també serà atractiva per a les nostres butxaques, ja que algunes d'aquestes propostes tenen un preu inferior als 20 euros. D'aquesta manera, la multinacional irlandesa torna a demostrar que no és necessari gastar-se molts diners per seguir les últimes tendències en moda.


Comentaris

envia el comentari