Imatge del Giradabo, la sínia que hi ha al parc d'atraccions del Tibidabo, amb la imatge de Barcelona de fons

El parc d'atraccions del Tibidabo augmentarà el preu de les entrades i estrenarà una nova atracció

S'han incrementat els preus de l'entrada al parc i altres activitats a l'interior

Aquest 2021 el parc d’atraccions del Tibidado obrirà novament les portes i ho farà amb dues grans novetats relacionades entre elles. El Tibidabo augmentarà els preus de les seves entrades, però només perquè estrenarà la Cuca de Llum, que no deixa de ser el tradicional funicular completament renovat.

Amb aquesta nova experiència que tindran els clients, el parc del Tibidabo ha augmentat les seves entrades en un 23%, de 28,5 euros fins a 35. Aquesta Cuca de Llum permetrà als clients entrar al parc i observar les meravelloses vistes mentre pugen fins al cim de la muntanya.

Novetats del parc del Tibidabo per a l’any 2021

D’igual manera, també el pas anual ha augmentat el seu preu. El conegut com a ‘Tibiclub’ permet que una família –normalment quatre membres- puguin visitar durant tot l’any el parc d’atraccions. Fins ara costava 152 euros, però ara ha augmentat fins als 168- un 11% més.

Amb aquest augment de preus pretenen començar a combatre la crisi que ha començat aquest 2020 a causa del seu tancament. L'any vinent el control sobre els clients seguirà present i les restriccions no permetran que el parc ompli al 100% la seva capacitat, raó per la qual han hagut d'augmentar els preus de totes les activitats i entrades.

Així, i segons informa ‘Metropoli Abierta’, s’incrementa l’entrada de l’àrea panoràmica –de 12,7 a 19 euros-, l’entrada dels menors d’1,20 metres (de 10,3 a 14), l’abonament anual Tibiclub individual (de 54 a 60 euros), el viatge en funicular (de 7,7 a 12 euros) i la tarifa d’aparcament del parc (de 10 fins a 13 euros). Així, esperen poder remuntar els números tan desastrosos que ha deixat el 2020 per no poder obrir tots els dies que estaven planejats.

També cal destacar que alguns dels preus seguiran igual, com l’entrada per a nens i nens de fins a 90 cm, que continuarà sent gratuïta. Les tarifes dels aparcaments Tibidabo i Sant Genís (4,2 euros) es mantenen igual.

'Cuca de Llum', una nova experiència pels futurs clients del Tibidabo

Quan el client pugi a Cuca de Llum l’esperarà un viatge de tres minuts on podrà travessar tot el parc fins a arribar al cim. 252 persones podran ser traslladades al mateix temps i podran gaudir, a més de les vistes, de diverses activitats interactives amb pantalles tàctils que ensenyaran i entretindran amb contingut educatiu. Segons la mateixa empresa PATSA (Parc d’Atraccions Tibidabo SA), aquesta serà la «primera atracció del Tibidabo».

A l’espera de l’arribada de vacunes i una major relaxació de les restriccions, el parc d’atraccions del Tibidabo planeja obrir un total de 145 dies des de les 12 del matí. Ho farà amb una reducció de personal, que passaran a ser 186 en tot el parc.