La Shaila ha volgut dedicar unes paraules al David a Instagram

La nòvia del català mort a Tailàndia es despedeix amb una emotiva carta a Instagram

La jove ha explicat que ningú sabia que tenien una relació, però que sent que ha de dir-li al món sencer «com d'enamorada estava, estic i estaré tota la vida»

«Ara només demano que em donis forces allà on siguis, perquè se m'està fent molt dur amor meu». Són les emotives paraules de la Shaila, la nòvia del jove català que va perdre la vida a Tailàndia quan estava de vacances. La jove ha volgut publicar dues fotografies al seu compte d'Instagram, per dir adéu al seu estimat de manera pública, acompanyades d'unes emotives paraules.

A més, la Shaila ha volgut aprofitar el moment per fer pública la relació que, segons la jove, ningú sabia de la seva existència. Mai no vam tenir la necessitat d'explicar la nostra relació. N'hi havia prou en què només nosaltres dos sabéssim quant ens estimàvem, però en aquest cas sento que rebentaré si no li dic al món sencer com d'enamorada estava, estic i estaré de tu tota la meva vida», explica.

«T'estimo, David. Sempre teva»

La noia també explica que se sent «molt orgullosa» del David, i li fa una petició d'ajuda per poder seguir endavant en aquests moments tan difícils. Finalment, la jove escriu «T'estimo molt, David. Sempre teva». La publicació ja acumula centenars de 'm'agrada' i comentaris de suport i d'ànims per la Shaila, en un dels moments més difícils de la seva vida.

També et pot interessar...