22.418 és el segon premi de la Grossa de Cap d'Any

Tenen compensació les terminacions de quatre, tres i dues xifres que coincideixin amb aquest número

El número 22.418  s'emporta el segon premi del sorteig de la Grossa de Cap d'Any, que arriba enguany a la seva setena edició. Els propietaris de la butlleta amb el número premiat s'enduran 65.000 euros.

El premi s'ha repartit a les següents poblacions: Sant Cugat del Vallès, Montblanc i Barcelona.

On i quan es poden cobrar els premis?

Loteries de Catalunya ha implementat el mateix sistema de cobrament de butlletes premiades que va estrenar l'any passat, per agilitzar el pagament als premiats. Així, totes aquelles persones que obtinguin un premi de fins a 1.000 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que s'haurà de fer efectiva en un termini de 48 hores.

També, en els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya, que habitualment són estancs llibreries, quioscos o bars, es podran cobrar premis en metàl·lic de fins a 120 euros. Les oficines de CaixaBank podran pagar premis a partir dels 50 euros.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per Internet, els premis es rebran directament al moneder del compte del jugador en el web i, en cas que l'import sigui superior als 600 euros, directament al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya.

Així mateix, els premis de qualsevol import es podran cobrar fins al dia 30 de març de 2020 a la seu de Loteries de Catalunya, situada al número 639 de la Gran Via de Barcelona. Per fer efectiu el cobrament, s'haurà de presentar el bitllet original de La Grossa de Cap d'Any.