Consulta aquí si t'ha tocat la Loteria de Nadal

Comprueba tu número de Lotería de Navidad - RTVE.es

  • Lista de todos los premios

El Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal ha acabat i ha repartit milions d'euros per tota Espanya. Ara ha arribat el moment d'agafar tots els dècims i participacions que tinguis i comprovar si han estat premiats o no. Aquí et deixem una eina perquè ho puguis resoldre fàcilment, molta sort.

500 treballadors de Mercadona guanyen més de 2 milions d'euros el 2017

Es veïns de Laguna de Duero, a Valladolid, van rebre ara fa un any una de les múltiples bones notícies repartides durant el sorteig de la Loteria de Nadal. En aquest municipi es va entregar el cinquè dels cinquens premisel qual es premiava amb el número 03.278 i que entregava 60.000 euros per cada dècim que es tingués a disposició.

La gran sorpresa es va descobrir quan es vasaber que mig centenar dels agraciats són treballadors en actiu del supermercat Mercadona, els quals es van emportar el mencionat premi. Entre tots els guanyadors es van repartir 340 dècims que van adquirir a l'administració de loteria que s'ubicava al carrer Miguel Delibes. La xifra impacta quan es coneix que, entre tots ells, han acumulat un total de 2,04 milions d'euros.

La parella catalana que es va poder casar gràcies a la loteria ara fa un any

El sorteig de la Loteria de Nadal sempre dóna múltiples alegries als seus agraciats. Aquells qui reben importants ingressos extraordinaris, en l'època de l'any més familiar, desfermen gran alegria, que els permet invertir els seus beneficis en projectes personals, així com en compartir la seva felicitat amb els més propers. És el cas de l'Ana i el Jesús, dos veïns de Gramenet, els quals van rebre el 2017 la bona notícia en forma de 50.000 euros.

La parella va ser beneficiada amb el tercer premi del sorteig, el qual es va distribuir des del camp de futbol de la Unió Deportiva Atlètica Gramenet. L'administració del Nou Camp Municipal de Santa Coloma va ser la responsable d'entregar el dècim 06.914, premiat en el sorteig.

Va ser la usuària de Twitter, Marta Bellés Abad, qui s'ha encarregat de donar la feliç notícia, la qual va permetre a tots dos poder finançar la seva boda. Per tant, l'alegria de la parella és màxima, ja que el premi els permetrà programar i organitzar el seu feliç enllaç que els convertirà en matrimoni.


Comentaris

envia el comentari