YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Núria Feliu es recupera d'un ictus

L’artista, de 79 anys, va patir un ictus fa unes setmanes i va haver de ser ingressada | L'artista ja ha tornat a casa

Núria Feliu, durant el festival Barnasants de l'any 2017
La cantant Núria Feliu es recupera d'un ictus a casa seva | CatalunyaDiari.cat

La mítica cantant i actriu catalana, Núria Feliu, es recupera d’un ictus. L’artista, de 79 anys, va patir un ictus fa unes setmanes i va haver de ser ingressada. La Societat d’Artistes Intèrprets d’Espanya ha explicat que ja ha tornat a casa seva, on seguirà amb el seu procés de recuperació. En el mateix comunicat, així mateix, s’explica que la seva família ha estat molt pendent de la seva evolució, i que agraeixen les «mostres de suport i efecte en aquests moments tan difícils».

L’última vegada que se la va veure a sobre d’un escenari va ser el 2017, on va cantar i recitar en un espectacle del certamen Barnasants. 

Núria Feliu, nascuda al barri de Sants de Barcelona el 21 de setembre de 1941, ha estat guardonada amb el Premi Disc Català de l’any (1980), la Creu de Sant Jordi (1985) i la Medalla d’Honor de Barcelona (2008). També té la Medalla del cercle català de Madrid (1979) i l’any 1990 va rebre el Premi Sant Jordi de cinematografia concedit per RNE i el Premi SGAE per la seva trajectòria.

La seva discografia també és abasta i reconeguda; i compta amb títols ininterromputs des de 1960. A partir del 2005 comença a cessar la seva activitat, però publica títols fins l’any 2014. L'any 2017 apareix públicament al festival Barnasants en la que és la seva última gran aparició pública. Ara es recupera d'un ictus. 


Comentaris

envia el comentari