Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Gómez: «Tinc il·lusió i hores per seguir liderant el PP a Torredembarra»

La regidora popular es mostra «a disposició del partit» pel que fa a ser cap de llista el 2019

Núria Gómez és regidora a l'Ajuntament de Torredembarra des de 2011.
Núria Gómez és regidora a l'Ajuntament de Torredembarra des de 2011. | Cedida

 

La regidora del PP a Torredembarra, Núria Gómez, es mostra disposada a seguir encapçalant el partit a la Torre el 2019. En declaracions a TarragonaDigital.com, Gómez ha manifestat que té «il·lusió, energia i hores per poder seguir», però remarca que «primer, el partit ha de proposar candidat i després cal votar-lo». Així, tot i que es mostra disposada a la seva continuïtat, deixa la decisió en mans del partit.

«No em trobo cansada ni cremada, tot i que ja porto dos mandats a l'Ajuntament, i a més, estimo Torredembarra: tant la meva família com jo ens hem integrat a diverses entitats i estimem la vila», explica Gómez. Pel que fa a disponibilitat horària, l'edil popular recorda que en té: «sóc escriptora i puc escriure a la nit, de manera que tinc tot el dia per desenvolupar l'activitat política», ha comentat.

Núria Gómez, liderant el PP a la Torre des de 2014

Núria Gómez és regidora del PP a l'Ajuntament de Torredembarra des de l'any 2011, quan va ser la número 2 de José Oviedo. Va integrar-se com a regidora d'Ensenyament al govern de CiU, PP i GIT que liderava Daniel Masagué fins a l'esclat del cas Torredembarra. Amb Rosa Maria Guasch, va ser l'única membre del govern que no en va sortir esquitxada.

La dimissió de José Oviedo va fer que passés a liderar la formació a la Torre. Va acabar el mandat amb Núria Rubió com a companya de grup municipal i l'any 2015, com a cap de llista, va patir una important sotragada: el PP va quedar amb una sola regidora —la mateixa Gómez— i 421 vots —venien de vora 700 el 2011. Si el 2019 tornés a liderar la llista seria, doncs,el segon cop que ho fa.

De fet, dels actuals partits que conformen l'Ajuntament de Torredembarra, tots han confirmat els seus caps de llista a excepció del mateix PP i de la CUP. Eduard Rovira repetirà a ERC, Toni Cruz a Ciutadans, Anna Magrinyà al PDECat —amb la marca que sigui— i Rosa Maria Guasch a Avui Democràcia. Al PSC s'hi estrenarà Vale Pino i a l'ABG, Clara Solivellas.