El músic Ernesto González, amb Núria Batet, durant la presentació del festival

Obeses, cap de cartell de l'onzè Festival Roca Foradada de Torredembarra

Entre el 20 de juliol i el 24 d'agost, el certamen torrenc oferirà un total de cinc espectacles, a preus reduïts i amb un concert gratuït

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra ha presentat l’onzena edició del Festival Roca Foradada, amb un cartell format per cinc actuacions que se celebraran entre els mesos de juliol i agost. El grup osonenc Obeses serà el plat fort del certamen, posant punt final al festival amb un concert el 24 d’agost.

Jazz, havaneres, versions, músiques del món o pop-rock en català seran els ingredients d’unes nits d’estiu que prometen bona música a un preu molt assequible: 6 euros l’entrada i preus reduït de 5 euros a diversos col·lectius  —majors de 65 anys, persones amb diversitat funcional i membres de famílies nombroses o monoparentals—,  exceptuant l’actuació del 26 de juliol, que serà gratuïta.

Un festival «marcadament eclèctic»

La regidora de Cultura torrenca, Núria Batet, ha explicat que el festival té un caràcter «marcadament eclèctic, amb una oferta molt variada i dirigit a un públic molt ampli». Alhora, ha assenyalat que el certamen també està pensat per ser «un complement de l’àmplia oferta de serveis i d’oci que té el municipi a l’estiu».

Avui dijous, 13 de juny, ha tingut lloc la presentació del Festival, amb la participació d’Ernesto González, un dels artistes programats, qui actuarà el 2 d’agost conjuntament amb Luigi Ferraro. Els dos músics portaran a Torredembarra l’espectacle ‘Almas Desnudas’, un concert íntim i acústic amb cançons pròpies i versions d’Antonio Vega, Antonio Flores o Joaquín Sabina, entre d’altres. González, precisament, fa disset anys que viu a la Torre, però és la primera vegada que hi actuarà.

Obeses, en una actuació al Teatre Bartrina de Reus | Isma Llanes

 

Les entrades, per internet o a diversos punts del municipi

Tal com ha informat l’Ajuntament, les entrades es podran adquirir per internet —al web torredembarra.cat— a partir del 20 de juny i, a taquilla, mitja hora abans de cada concert (pagament amb targeta). Els tiquets també es podran adquirir a les dependències de Cultura, a la Biblioteca i a la seu de Turisme, amb el mateix mètode de pagament.

Podeu consultar la programació completa de l’onzè Festival Roca Foradada a continuació:

Dissabte 20 de juliol

— 22.30 hores, Roca Foradada - Port de Torredembarra. Port Bo (havaneres).

Divendres 26 de juliol

— 22.30 hores, plaça d'Antoni Roig i Copons - Baix a Mar. Susana Sheiman (jazz). Concert gratuït.

Divendres 2 d'agost

— 22.30 hores, plaça de l'Església - Clarà. Ernesto González (acústic i versions).

Dimecres 14 d'agost

— 22.30 hores, Roca Foradada - Port de Torredembarra. Sommeliers (músiques del món, pop i jazz).

Dissabte 24 d'agost

— 22.30 hores, Roca Foradada - Port de Torredembarra. Obeses (pop-rock en català).