IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 El govern espanyol demana al Congrés prolongar l'estat d'alarma durant sis mesos

Els objectes més estranys que la gent s’introdueix als orificis del cos

Una llista elaborada per la Comissió Nord-Americana de Seguretat de Productes ha fet patent la gran multitud i diversitat de coses que la gent es posa en diferents orificis corporals

Els objectes més estranys que la gent s’introdueix als orificis del cos
Els objectes més estranys que la gent s’introdueix als orificis del cos | Shuttershock

T’imagines algú posant-se un tampó higiènic per l’orella? O bé introduint-se una forquilla en l’orifici del penis, o un pot de desodorant per la vagina? Encara que sembli quelcom relacionat amb la ciència-ficció, el cert és que es tracta d’una realitat més habitual del que pensem. Ho hem pogut saber gràcies a la Comissió Nord-Americana de Seguretat de Productes, que ha elaborat una llista on figuren els objectes més estranys que la gent s’ha introduït en diversos orificis del cos, motiu pel qual han acabat a urgències.

Forquilles al penis i porres a la vagina

Així les coses, el mitjà  ‘RAC1’  ha publicat aquesta classificació, on podem fer troballes d’allò més sorprenents com, per exemple, els objectes que la gent s’ha introduït al recte. Entre ells, en destaquen alguns com una bola d’arbre de Nadal, una bola de billar, un got d’un xopet, una targeta SD, la pota d’un telescopi, una bombeta, el pal d’una escombra, un telèfon mòbil, un clauer o un encenedor.

Si bé és veritat que el recte és la zona que recull més varietat, no és l’única que conté objectes sorprenents. Així les coses, diversos pacients han hagut d’anar a Urgències per haver-se posat al forat del penis una forquilla, una peça de dominó, la part de darrere d’un comandament a distància, una cadena, un adhesiu, un netejapipes, un clip metàl·lic, ungles, una corda de manualitats o un tap de bolígraf.

Els objectes més estranys que la gent s’introdueix als orificis del cos
Els objectes més estranys que la gent s’introdueix als orificis del cos | CatalunyaDiari.cat

Per contra, algunes noies s’han personat en centres mèdics per haver-se introduït vaginalment objectes com  una porra d’autodefensa, una joguina petita, un plàtan de plàstic, un pinzell de maquillatge, una ungla postissa, un llapis de colors, boles de cotó, la tapa d’un pot de desodorant, una peça de dòmino o, fins i tot, un vibrador trencat amb cinc piles.

L’orella, el nas i la boca, altres zones susceptibles

Però aquestes no són les úniques zones susceptibles de patir aquest tipus d’accions. I és que, quan parlem d’orificis, ens referim a tota mena, i podem trobar des de gent que s’ha introduït llumins, claus de cotxe i insectes per l’orella, fins persones que han utilitzat els forats del seu nas per posar-se una papallona, una joguina sexual, un flotador de piscina o una tecla d’un teclat.

La boca també és una gran protagonista en aquest tipus de casos, i en algunes ocasions hi ha hagut persones que han hagut d’anar corrents a Urgències després d’haver-se empassat una branca de l’arbre de Nadal, escorça vegetal utilitzada normalment per a jardineria, una ràdio petita o un anell amb una pedra incrustada.


Comentaris

envia el comentari