Surrealista: Obre el taüt del seu pare i es troba un altre cos vestit amb la seva roba

La terrible notícia ha tingut lloc a Houston, Texas

Pla detall d'un taüt amb flors vermelles
Les filles del difunt es van endur una gran sorpresa en obrir el fèretre | Collyfer

Una família de Houston (Texas) es va endur una terrible sorpresa durant el funeral del seu pare, ja que en comptes de trobar el seu cos, es van trobar a un desconegut quan van obrir el fèretre. Les filles del difunt ja han denunciat aquesta negligència de la funerària a les autoritats dels Estats Units, per la qual cosa l'empresa s'ha vist obligada a tornar-los tot el cost de l'enterrament. No obstant això, la família no es mostra satisfeta i portarà el cas davant dels jutjats.

«Vaig tocar a una altra persona vestida amb la roba del meu pare»

Susanta Montelongo, una de les filles del difunt, explicava que el fèretre va arribar amb retard a la cerimònia, però que no se'n van adonar que no era el seu cos fins que van obrir el taüt. «En lloc de tenir bons records d'un funeral perfecte per al nostre pare, perquè es mereixia el millor, estem tenint un malson», confessava. «Em vaig dirigir al taüt per dir-li 't'estimo' abans que arribessin els altres, però vaig tocar a una altra persona vestida amb la roba del meu pare», manifestava María Vasquez, una de les altres filles del mort. 

Les fotos que es van fer durant la cerimònia demostren que hi havia el cos d'un desconegut vestit amb la roba del pare de família, una samarreta de la selecció de futbol de Mèxic. No va ser fins dues hores després quan va arribar el cos de Natividad Torres, que va morir a causa d'un càncer de pàncrees. Segons els familiars, quan va arribar no estava preparat de manera adequada per l'enterrament. 

La família emprendrà accions legals

La funerària, Santana Funeral Directors, va demanar disculpes pel greu error i va tornar íntegrament les despeses del funeral a la família. No obstant això, les filles del difunt volen presentar una demanda i portar el cas davant dels jutjats. 

El personal del servei funerari va avisar a la família que el cos del seu pare estava a la funerària perquè no estava llest per l'enterrament. «El director literalment se'n va anar, ens va deixar allí per arreglar-ho tot nosaltres sols», denuncia María. 


Comentaris

envia el comentari