La botiga de Nadal Käthe Wohlfahrt, que obrirà a Barcelona el pròxim 9 de novembre

Reobre al centre de Barcelona la botiga de Nadal més gran de tot el món

L'establiment obrirà les seves portes el pròxim 9 de novembre

Les festes més Nadal més atípiques que es recorden estan a punt d’arribar i el coronavirus no aturarà les ganes de decorar les cases on sembla que passarem molt de temps.

Per aquesta raó arriba a Barcelona la botiga de Nadal més gran d’Espanya. A partir del 9 de novembre reobrirà les portes la botiga nadalenca més famosa d’Europa, Käthe Wohlfahrt,  que comptarà amb un espai de 300 metres quadrats.

Arriba a Barcelona la botiga de Nadal més gran d’Espanya

Situada al centre de la ciutat comtal, concretament al carrer dels Banys Nous número 15, l’establiment ha estat construït de manera totalment artesanal. Així ho explica Montse Escribano, directora de la botiga Käthe Wohlfahrt a Barcelona: «Treballem el vidre, fusta, estany… Tots els nostres productes són de primera qualitat, realitzats amb afecte fins a l'últim detall. No crec que en cap botiga de l’Estat es puguin trobar articles nadalencs com aquests».

Un cop dins, els seus passadissos plens de màgia transporten al client a un poble típic de Baviera –d’on és original Käthe Wohlfahrt - on cada casa mostra per tipologies articles de decoració realitzats per experts artesans, fins a topar amb un avet de quatre metres i mig d'altura.

La botiga de Nadal Käthe Wohlfahrt, que obrirà a Barcelona el pròxim 9 de novembre
La botiga posa a la venda productes inspirats en la ciutat de Barcelona | Käthe Wohlfahrt

Una botiga inspirada en la cultura barcelonina i catalana

Amb establiments repartits per tota Europa, han dissenyat la botiga del centre de Barcelona inspirant-se en la ciutat i la cultura catalana. Així, podem trobar dissenys de Gaudí, el característic taxi groc i negre, el tradicional ‘caganer’ i fins i tot podem penjar de l'arbre a la Verge de Montserrat, més coneguda com la Moreneta. La firma té 16 botigues repartides per Alemanya, França, Bèlgica, Regne Unit i els Estats Units, a més de comptar amb botiga online i ser present en mercats nadalencs.

La reconeguda botiga obrirà novament les portes el pròxim dilluns, 9 de noviembre, amb un horari d’obertura de dilluns a divendres de 16:00h a 20:00h i dissabte de 10:00h a 20:00h.