Obren la preinscripció a les Escoles Bressol Municipals de Lleida

Les sol·licituds es poden presentar del 29 d’abril al 16 de maig

Escola bressol
Escola bressol | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha informat aquest dilluns que ja ha començat el període d'inscripció a les 19 Escoles Bressol públiques de Lleida, que romandrà obert del 29 d'abril al 16 de maig.

  

Enguany, hi ha 667 vacants, deu més que l'any passat. La major part d'aquestes, correspon a les places que queden lliures a causa de la incorporació dels infants al cicle educatiu següent, P-3. El total de places d'escoles bressol públiques a la ciutat és de 1.036.

La xarxa d'Escoles Bressol Municipals de Lleida, titularitat de la Paeria, l'integren els divuit centres següents: Albarés, Balàfia, Bordeta, Cappont, Centre Històric, Gargot, Grimm, La Mitjana, Llívia, Magraners, Parc de Gardeny, Pardinyes, Raimat, Rellotge, Ronda-La Mercè, Secà, Sucs i Vailet. A aquests, cal afegir l'escola de La Faldeta, que pertany a la Generalitat.

Calendari

La publicació de la relació de preinscripcions baremades (amb número de desempat) es realitzarà el 23 de maig. El dia 24 de maig (a les 12.00 hores, a la Sala Jaume Magre) tindrà lloc el sorteig per determinar els casos de desempat. Sobre les relacions de preinscripcions baremades, es podran presentar reclamacions els dies 28, 29 i 30 de maig.

La llista definitiva de l'alumnat admès es publicarà el 6 de juny i el període de matrícula d'alumnes de nova incorporació serà del 6 al 21 de juny. La sol·licitud de la preinscripció es pot recollir i també presentar a través d'Internet, a les Escoles Bressol Municipals, a la Llar d'Infants La Faldeta i a la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Lleida.

Criteris que atorguen punts

És necessari justificar els criteris generals o complementaris que atorguen punts per accedir a cada escola bressol:

  

  • L'existència de germans o germanes escolaritzats al centre educatiu o de pares o tutors legals que hi treballen.
  • La proximitat del domicili de l'infant
  •   La renda anual de la unitat familiar
  •   Discapacitat de l'infant, pare, mare, tutor, tutora, germans o germanes
  •   Condició legal de família nombrosa, monoparental o d'acollida
  • Situació laboral

Obren el procés selectiu per treballar a les taquilles de les piscines de Lleida

L'Ajuntament de Lleida ha obert aquesta setmana la convocatòria del procés selectiu per treballar a les taquilles de les piscines municipals de la ciutat de Lleida per a la temporada d'estiu 2019. Els criteris de valoració preferents són tenir entre 30 i 60 anys i acreditar que es troba en situació d'atur. També es tindrà en compte l'experiència professional com a taquiller en piscines municipals.

Les persones aspirants, que compleixen les condicions exigides en aquesta convocatòria, seran convocades oportunament per missatge telefònic per realitzar una entrevista. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 7 de maig, a les 15.00 hores.


Comentaris

envia el comentari