Obren el procés selectiu per treballar a les taquilles de les piscines de Lleida

La convocatòria romandrà oberta fins al 7 de maig

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha obert aquesta setmana la convocatòria del procés selectiu per treballar a les taquilles de les piscines municipals de la ciutat de Lleida per a la temporada d'estiu 2019. Els criteris de valoració preferents són tenir entre 30 i 60 anys i acreditar que es troba en situació d'atur. També es tindrà en compte l'experiència professional com a taquiller en piscines municipals.

Les persones aspirants, que compleixen les condicions exigides en aquesta convocatòria, seran convocades oportunament per missatge telefònic per realitzar una entrevista. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 7 de maig, a les 15.00 hores. 

S'ha d'emplenar el model oficial de sol·licitud

Fins llavors, els aspirants han d'emplenar el model oficial de sol·licitud que es pot descarregar en aquest enllaç, o bé a les oficines de l'Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí (IMO) al carrer Pare Palau, 5 (Pardinyes).

  

  

Amb la sol·licitud s'ha d'adjuntar:

  

  

- Currículum actualitzat amb fotografia

  

  

- Informe de Vida laboral actualitzada

  

  

- Còpia del DNI

  

  

- Còpia del Document que acrediti la situació actual d'atur

  

  

La presentació de tota aquesta documentació es farà a les oficines de l'IMO.

La Paeria adquireix 2 pisos de bancs que destinarà a polítiques socials

L'Ajuntament de Lleida ha adquirit dos habitatges d'entitats bancàries al barri de la Mariola. La Junta de Govern Local ha aprovat la compra d'aquests pisos que s'incorporen a la borsa que es gestiona a través de la política municipal d'habitatge social. Es tracta de dos habitatges ubicats al carrer Músic Vivaldi: un al número 24, propietat de Bankia, per un import de 26.650 euros, i l'altre al número 12, propietat d'Unnim Sociedad para la Gestión de Activos Inmobiliarios, per un 29.806,72 euros.

L'adquisició d'aquests habitatges s'ha fet exercint el dret de tempteig i retracte sobre aquelles operacions de venda que realitzen les entitats bancàries, a Lleida ciutat, dels habitatges que van adquirir via execució hipotecària. La Paeria ha incorporat 29 habitatges per aquesta via des que va entrar en vigor la normativa reguladora (Decret Llei 1/2015 de 24 de març).

La Paeria compta actualment amb 626 pisos, dels quals 244 són propietat de l'EMU, Empresa Municipal d'Urbanisme, que, entre altres funcions, planifica, executa i gestiona les polítiques municipals d'habitatge. Del conjunt, 253 estan integrants a la xarxa de mediació i n'hi ha 103 que es posen a disposició de la taula d'emergència.


Comentaris

envia el comentari