aparcament-fornàs-valls

L'Ajuntament de Valls asfalta l'aparcament ubicat entre els barris del Fornàs i Santa Úrsula

Aquest és el tercer aparcament de terra que s'asfalta a la ciutat en els últims mesos

Entre avui dilluns dia 25, i demà dimarts 26 de març, es realitzaran les obres d’adequació i asfaltatge de l’aparcament gratuït de superfície ubicat entre els barris del Fornàs i de Santa Úrsula. Les obres, amb una inversió de 15.000 euros, estan gestionades per la regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Valls i comportaran l’adequació completa d’aquest solar, actualment de terra.

Aquest aparcament de superfície és gratuït i té una capacitat per a cinquanta de vehicles. En aquest sentit, s’asfaltarà la totalitat de l’aparcament que ocupa una superfície de 1.064 metres quadrats  i que dona servei al veïnatge dels barris del Fornàs i Santa Úrsula

La notícia ha estat molt ben rebuda entre els veïns i veïnes dels dos barris, ja que era una demanda de feia temps. En aquest sentit, l'Associació de Veïns del barri El Fornàs, a través de la seva pàgina de Facebook, ja fa uns dies que va donar a conèixer la notícia al veïnat, amb un seguit d'informacions sobre algunes mesures quant a la duració de les obres d'asfaltatge.

Aquest aparcament és el tercer que s'asfalta a Valls en pocs mesos

Aquest és el tercer aparcament de terra que asfalta l’Ajuntament en els últims mesos, ja que el passat estiu, amb una inversió de 50.000 euros, es va asfaltar el de l’Hort del Carme, en aquest cas, ubicat al Barri Antic i amb capacitat per a 200 vehicles.

Per altra banda, a principis d'aquest any  es va asfaltar l'aparcament pròxim a les instal·lacions del CEM El Fornàs amb una inversió de 49.000 euros. Aquest últim de gairebé 3.200 metres quadrats té una capacitat per a més d’un centenar de vehicles, en concret, 103 cotxes i 18 motos, a més de la reserva de 4 places per a vehicles adaptats.

Potser també t'interessa: