Les obres de la zona blava de l'Hospital Sant Joan de Reus comen莽aran al setembre

L'import de construcci贸 del nou aparcament 茅s de 330.880 euros i el p脿rquing tindr脿 un total de 297 places

L'empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis S.A. ha adjudicat les obres de construcció del nou aparcament de zona blava de l'Hospital Sant Joan de Reus a l'empresa Tecnofirmes  per un import de 330.880 euros. El nou aparcament tindrà 297 places, i una tarifa reduïda de 50 cèntims l’hora, amb un màxim de 2 euros per dia natural.

Les obres tindran una durada de quatre mesos

El nou projecte d'obres adjudicat contempla l'obra civil d'adequació del solar, les instal·lacions necessàries i la maquinària  per al cobrament de zona blava. El contracte contempla que les obres tinguin un termini d'execució de quatre mesos i la previsió de l'empresa constructora és  iniciar les obres el mes de setembre  d'aquest mateix any. 

El solar on estar脿 situat l'aparcament s'ubica entre les avingudes del Doctor Josep Laporte i la de la Universitat, just davant de la fa莽ana principal de l'equipament hospitalari i  t茅 un total de 8.200 metres quadrats. Actualment, en aquest terreny ja hi aparquen vehicles sense cap mena de regulaci贸, enllumenat ni senyalitzaci贸, generant aix铆, problemes de circulaci贸 i sensaci贸 d'inseguretat. 

La construcci贸 d'aquesta 脿rea d'aparcament  forma part de l'acord entre l'Ajuntament i l'empresa concession脿riadels p脿rquings de l'Hospital Sant Joan i de l'Edifici Tecnoparc per resoldre els problemes d'aparcament al voltant del centre sanitari.

zona blava aparcament reus
Imatge del pl脿nol de la futura 脿rea d'aparcament de zona blava de l'Hospital Sant Joan de Reus | cedida

 

Els aparcaments de l'Hospital i del Tecnoparc ja formen part de la xarxa municipal de p脿rquings

Els aparcaments de l'Hospital Sant Joan i de l'Edifici Tecnoparc s'han incorporat, aquest mes de juliol, a la xarxa municipal de p脿rquings  que gestiona l'empresa Reus Mobilitat i Serveis S.A., amb l'equiparaci贸 de tarifes a les de la resta d'equipaments de la xarxa. 

La tarifa de rotaci贸 que s鈥檃plica al p脿rquing de l'Hospital 茅s la mateixa que a la resta d鈥檃parcaments subterranis de la xarxa municipal: la primera i la segona hora d鈥檈stacionament tenen una tarifa d鈥1,85 euros; i la tercera de 0,30 euros; mentre que la tarifa m脿xima de 24 hores 茅s de 4 euros.

Pel que fa a la tarifa de l'aparcament de l'edifici del Tecnoparc  茅s d鈥1,85 euros la primera hora; de 0,15 euros la segona hora; i d鈥檜n  m脿xim de 2 euros les 24 hores. En aquest cas, tamb茅 es crea un nou abonament de 12 hores al dia per 25 euros i un de 24 hores per 45 euros al mes.