Miami Platja protesta

Uns ocupes de Miami Platja perden els papers amb els periodistes

Ho va fer amb la reportera del matinal 'El programa del verano' de Telecinco i va assegurar que estava 'fins als nassos' de la cadena de televisió

Fa mesos que els pares del propietari de l'habitatge ocupat es manifesten davant de la porta del mateix xalet. Es tracta del número 5 de l'avinguda Costa Daurada de Miami Platja i el cas d'aquesta ocupació il·legal s'ha tornat mediàtic, fins al punt que càmeres de televisions com TV3 o Telecinco s'han desplaçat fins al lloc dels fets per explicar què està passant en aquesta població del Baix Camp. 

«Estic fins als nassos de tots vosaltres»

Tot i això, sembla que alguns no els ha agradat aquesta mediatització i han perdut els papers davant de les càmeres de Telecinco. En concret, ha sigut la dona que, presumptament, està ocupant la casa il·legalment amb la seva parella. «Estic fins als nassos de tots vosaltres, fins als p... nassos» va cridar l'ocupa. Tant ella com la seva parella van deixar de pagar el lloguer per una mala gestió. 

«Si ell [el propietari] hagués fet bé les coses i hagués pagat les factures, hauria seguit cobrant» assegura l'ocupa davant de les càmeres i dels micròfons de 'El programa del verano' de Telecinco. Segons ella,  van deixar de pagar el lloguer perquè el propietari va deixar de pagar l'aigua i la llum  i els van tallar el subministrament d'aigua el passat mes de gener. D'altra banda, també asseguren que el propietari els va demanar que no paguessin a través del banc. 

El propietari no pot assumir dos lloguers i el banc amenaça en prendre'ls la propietat

Cap a finals del 2017, el propietari de l'immoble ocupat va arribar a un acord amb un amic seu perquè pogués entrar a viure a la seva propietat i, uns mesos més tard, segons els pares del propietari, els inquilins van deixar de pagar el lloguer acordat. És per això que fa uns dies que el pare i la mare van decidir acampar davant de l'habitatge ocupat com a mètode de protesta. 

L'actual propietari està treballant i vivint a Madrid i la seva mare va assegurar al matinal 'El programa del verano' que no es podien permetre pagar dos lloguers  però, d'altra banda,  el banc els amenaça en prendre'ls la propietat si deixen de pagar els 900 euros que costa la hipoteca, segons informa Telecinco. El propietari va denunciar l'ocupació il·legal  i l'impagament del lloguer per part dels ocupes.